HurremSultan sen benden küçükmüşsün ben 27 yaşındayım 5 senedir sevgili 2.5 senedir de evliyim. O kadar çabaladım ki asla olmadı. Çabalamak boşuna. Düzelmiyor. Evliliğim bitecek raddeye geldi sırf terk eden taraf olmamak için eve geldim onunla ama her akşam nolur anlaşmalı boşanalım yemin ederim ne para ne pul istiyorum dedim. Başta tamam diyor sonra seni çok seviyorum diye ağlıyor ama erkekler düzelmiyor. Ben bunu öğrendim. Ben şöyle yapıyorum tavsiye ederim sana da, iyiyken iyiyim hem de çok iyiyim hiç sorun yaratmıyorum öpüyorum seviyorum cinsellik desen süper ama en ufak kötü olayda ben artık ben değilim. Buz gibi oluyorum. Şok oluyor. En ufak bir şeyde kapıyı gösteriyorum açıkçası belki bu senin için ağır olabilir ama ben yapıyorum. Memnun olmayan beğenmeyen gider benim çabam buraya kadar. İyiyken çok iyiyim yemek temizlik işve cilve ama bana kötü davranan adama artık iyi olamam ben. Onun aynası oldum o nasılsa aynıyım hatta bin kat fazlasıyım. Kuzum 27 yaşındayım hem mühendisim hem öğretmenim avrupa vatandaşıyım ailem maddi manevi sürekli peşimde bir evin bir prensesiyim ama onun için her şeyi bırakıp geldim. O yaptığım fedakarlıkları göremeyecek kadar aptalsa hatta daha beteri nankörse artık çabalamayı hak etmiyordur. İnanır mısın ailemden nefret ediyor nedeni ise her koşulda arkamda olmaları. O istiyor ki o beni yönetsin istediğini yapsın ben yalnız kalayım ona muhtaç olayım gitmeyeyim. Yok öyle bir dünya. Koca hamileliğimi ailesiyle zehir etti 2 kilo aldım çocuğum 2 kilo doğdu neler çektim. Doğumdan sonra hamile kaldığım kilonun 10 kilo altındaydım. Allah bana ne yaşattılarsa aynısını yaşatsın onlara ne eksik ne fazla. Lafı çok uzattım. Abla tavsiyesi, çabalama. Çabalayınca iyice batacaksın. Bırak çabalamak isterse o çabalar çünkü nankör olan o.