fosforlupembe tek çocuğun var ve evemi tıkılıyorsun? Ben 3 çocukla günde 2,3 kere dışarı çıkarım, dışarıda çocuk bakmak daha kolay , anladığım kadarıyla gezmeyi seven birisin, sabah kahvaltıdan sonra işlerini bitir akşam yemeğini de yap sonra at kendini dışarı , arkadaşın vardır illaki onların yanına git , kafeye git , parka git, evde kek poğaça yap çay demle termosa koy at kendini yeşilliğe , inanırmısın bilmem ama ilk çocuk anneye her zaman arkadaştır ben ilk çocuğumla her yere giderdim , erkenden akşam yemeğini yapıp, kendimizi parka atardık oğlumla, oğlun enerjisini atamıyor dışarda uyur eminim ki ben hep öyle yapardım uyku saatinde koyardım bebek arabasına markete gidene kadar uyumuş olurdu , nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama havalar tam soğumadı öğlen güneşinde de çıksan oğlun içinde senin içinde çok iyi olur , enerjim yok diyosan sabah oğlundan önce kalkmanı tavsiye ederim , ve bir uyku düzeni şart oğluna 🤗 zaman zaman her annede olur böyle şeyler ama anne olduğunun farkına varıp kendine gelmen lazım sen gergin olunca oğlunda gergin olur huysuz olur , sen mutlu ol o da mutlu olsun annesi😘