• Öneri
  • Boykot ürünlerini ayırmak için bunu dene!

TombulHatun bende finish den başkasını kullanmıyodum şimdi bulaşık tableti arayışındayım bazı markalar a denk geldim ama memnuniyet oranı yarı yarıya 🤦🏻‍♀️
Bim in bulaşık tableti
Mintax bulaşık tableti
Ortem bulaşık tableti
TKk nın bulaşık tableti
Ersağ markasını da öneren ama tableti var mı bilmiyorum

Birkul1 mintax ofiste kullanıyoruz eve almam mesela ofis bulaşığı çoğunluk bardak olmasına rağmen beğenmedim yıkamazsını.
    Biminkini annem kullanıyordu bardakları atılacak duruma geldi o kadar soldurdu ki tüm bardaklarını cif ve poşet ile tekrar parlatmaya çalıştık. Diğerlerini hiç bilmiyorum araştırmak lazım

2minnosannesi kooperatif marketin elit marka bulaşık tableti bar onu deneyin isterseniz. Memnun kalan da var beğenmeyen de. Bende bi şans vericem 😊

Mutluanne_ elit marka çoğu şeyi beğenmedim ya bulaşık deterjanı elimi tahriş etti oda kokusu sanki hiç koku vermiyor gibi

TombulHatun çünkü o da İsrail’i destekliyor o yüzden çıkıyor
        Uygulamada Sadece israil ürünleri değil israili destekleyen kişilerin ürünleri de sergiliyor

2minnosannesi Şimdiki yumuşatıcıların hemen hemen hepsi aynı koku kalıcılığı konusunda.Birde vatanın komşu çatlatanı var acayip yoğun kokuyor😀Bulabilirsen onu al