• Öneri
  • Boykot ürünlerini ayırmak için bunu dene!

Uhheeyyy onlarinkinde vuguk U ya benzeyen bi simge car dikkatli bakin zaten gorceksiniz ürünü elinize alın ge kucuk simgelerle buyuk U harfi olusturulmus hani nasil desem yumos omo vs varsa evinizde fairy ya da illaki vardir ne yazik ki aldik inceleyin o buyuk U yu bilin o simgesen olan onlarin almayin vu peygamber katillerini desteklemeyelim onlar bizim ebedi dusmanimiz musluman akilli olmaali

Sevde_20 bu detayı bilmiyordum teşekkürler bakicam
    Birde fark ettim ki
    yerli üretim ürünlerde ‘yerli üretim’ yada ‘ türk malı’ yazıyor

Bsrkaya evet kaliteli diye alıyorduk hep bizim türk ureticilerden de var kaliteli gibi görünsün ama içine girince kalite yok aç gözlü çok maalesef

Allah israilin bin belasını versin azap yağsın üstlerine kahru perişan olsunlar inşallah
      öldürüdüğu her müslümanın hakkı bin fazlasıyla alınsın onlardan o mazlumların ahı bırakmasın yakalarını inşallah
      Yerleri cehennemin en dibi ateşleri bol olsun inşallah 🤲😭

Uhheeyyy Çok güzel düşünmüşsün canım bende boykotcuyum👍Ve şuan israil ürünleri bilerek indirime giriyor indirime giriyorki herzamankinden daha fazla almamız stok yapmamız için.Bizde herzamankinden fazla alıp stok yapınca onların cebi dolacak

Mutluanne_ Türk malı değil asla tükiyede üretildiği için öyle yazıyordur.Ünileverin ürünü yumoş ve ünilever de israilin

Uhheeyyy Benim bildiklerimde
          Prima
          Orkid
          Persil
          Omo
          Ariel
          Elidor
          calve
          Yumoş
          Blendax
          Hacişakir
          Cif ve cif ürünleri
          Kotex
          Nescafe
          Doritos
          Lays
          Cocacola
          Unilever yazan her marka israil ürünüdür arkadaşlar lütfen dikkat edelim📣📣

Yasak_elma hepsini kullanmam dışında sorun yok bu sefer bingo aldım şampuan Elidor kullanıyordum DP aldım ped eve diye bı mağza War ordan aldım ama yumuşatıcı bulamadım ya yumos bı harika 🤕

2minnosannesi ya öyle mi deneyeyim bende molped filan asla beğenemedim ya kotexten başka kullanamadm bu ay onu deneyeyim. Birkaç aydır domestosu da bimden almaya başlamışştım güldal :) ama bulaşık mak. ne kullanacağım elde yıkamaya cumartesi alışverişte bingo aldm ama makineye ne alacağım, Bizimkiler de yapsa her ürünü kimseye gereek kalmadan kendi ülkemin malını kullansam keşke

Uhheeyyy sitesinden bakıyordum ama uygulamaya dökülmesi şahane olmuş. Yeri gelmişken KAHROLSUN İSRAİL HÜR OLSUN FİLİSTİN 🇦🇪