coca cola
pepsi
perwoll
pril
danone
axe
dove
hacı şakir
fairy
cif
clear
blendax
calve ((( tat almadım calve ketçap aldm ama oda israilmiş bilmiyordum:((((
algida
komili
omo
ariel
milka
jacops
nescafe.:
ele gecırmısler bizi resmen :((((
en az 20 ürün var evimizde suan :( almamaya çalışalım almazsak ölmeyiz..-
ama biz alırsak bi kursunda biz sıkmış oluruz
Boykot ürünlerini ayırmak için bunu dene!
Uhheeyyy yok yok almadım yine de baya ince eledim sık dokudum marketin ürünlerinden aldım
bitterdelisi24 evet kesinlikle ☺️
bitterdelisi24 teşekkürlerrr♥️♥️♥️♥️
bitterdelisi24 inanın sadece gıda yada temizlik ürünlerinde değil birçok alanda var bu İsrail ürünleri bı kaç petrol vardı onları da yazicam
kizsidikaa çok iyi ♥️😍
bitterdelisi24 Adamlar hep iyi ürünler yapmışlar haaa , bizim turklerin Vallahi kafa çalışmıyor su saydığın ürünler hem en iyisi. Hem de en kalitesi ama bittii. Bende almıyorum artık
Bsrkaya kaynana postu olsa gelırlrdi ama yazıcam şimdi :)
evet gerçekten kaliteli ama işte…. olsn varsın
kirli kalalım ya
Uhheeyyy onlarinkinde vuguk U ya benzeyen bi simge car dikkatli bakin zaten gorceksiniz ürünü elinize alın ge kucuk simgelerle buyuk U harfi olusturulmus hani nasil desem yumos omo vs varsa evinizde fairy ya da illaki vardir ne yazik ki aldik inceleyin o buyuk U yu bilin o simgesen olan onlarin almayin vu peygamber katillerini desteklemeyelim onlar bizim ebedi dusmanimiz musluman akilli olmaali
bitterdelisi24 Aynen oyle
bitterdelisi24 bencede 👍
Allah israilin bin belasını versin azap yağsın üstlerine kahru perişan olsunlar inşallah
öldürüdüğu her müslümanın hakkı bin fazlasıyla alınsın onlardan o mazlumların ahı bırakmasın yakalarını inşallah
Yerleri cehennemin en dibi ateşleri bol olsun inşallah 🤲😭
Uhheeyyy yumoş İsrail malı ama arkasında Türk malı yazıyor Türkiye de üretildiği için yani üretim yeri. Yani Türk malı yazana da dikkat edelim
Uhheeyyy Çok güzel düşünmüşsün canım bende boykotcuyum👍Ve şuan israil ürünleri bilerek indirime giriyor indirime giriyorki herzamankinden daha fazla almamız stok yapmamız için.Bizde herzamankinden fazla alıp stok yapınca onların cebi dolacak