• Öneri
  • Boykot ürünlerini ayırmak için bunu dene!

coca cola
pepsi
perwoll
pril
danone
axe
dove
hacı şakir
fairy
cif
clear
blendax
calve ((( tat almadım calve ketçap aldm ama oda israilmiş bilmiyordum:((((
algida
komili
omo
ariel
milka
jacops
nescafe.:
ele gecırmısler bizi resmen :((((
en az 20 ürün var evimizde suan :( almamaya çalışalım almazsak ölmeyiz..-
ama biz alırsak bi kursunda biz sıkmış oluruz

Uhheeyyy onlarinkinde vuguk U ya benzeyen bi simge car dikkatli bakin zaten gorceksiniz ürünü elinize alın ge kucuk simgelerle buyuk U harfi olusturulmus hani nasil desem yumos omo vs varsa evinizde fairy ya da illaki vardir ne yazik ki aldik inceleyin o buyuk U yu bilin o simgesen olan onlarin almayin vu peygamber katillerini desteklemeyelim onlar bizim ebedi dusmanimiz musluman akilli olmaali

Sevde_20 bu detayı bilmiyordum teşekkürler bakicam
      Birde fark ettim ki
      yerli üretim ürünlerde ‘yerli üretim’ yada ‘ türk malı’ yazıyor

Bsrkaya evet kaliteli diye alıyorduk hep bizim türk ureticilerden de var kaliteli gibi görünsün ama içine girince kalite yok aç gözlü çok maalesef

Allah israilin bin belasını versin azap yağsın üstlerine kahru perişan olsunlar inşallah
        öldürüdüğu her müslümanın hakkı bin fazlasıyla alınsın onlardan o mazlumların ahı bırakmasın yakalarını inşallah
        Yerleri cehennemin en dibi ateşleri bol olsun inşallah 🤲😭

Uhheeyyy Çok güzel düşünmüşsün canım bende boykotcuyum👍Ve şuan israil ürünleri bilerek indirime giriyor indirime giriyorki herzamankinden daha fazla almamız stok yapmamız için.Bizde herzamankinden fazla alıp stok yapınca onların cebi dolacak