Uhheeyyy onlarinkinde vuguk U ya benzeyen bi simge car dikkatli bakin zaten gorceksiniz ürünü elinize alın ge kucuk simgelerle buyuk U harfi olusturulmus hani nasil desem yumos omo vs varsa evinizde fairy ya da illaki vardir ne yazik ki aldik inceleyin o buyuk U yu bilin o simgesen olan onlarin almayin vu peygamber katillerini desteklemeyelim onlar bizim ebedi dusmanimiz musluman akilli olmaali
Boykot ürünlerini ayırmak için bunu dene!
bitterdelisi24 Aynen oyle
bitterdelisi24 bencede 👍
Allah israilin bin belasını versin azap yağsın üstlerine kahru perişan olsunlar inşallah
öldürüdüğu her müslümanın hakkı bin fazlasıyla alınsın onlardan o mazlumların ahı bırakmasın yakalarını inşallah
Yerleri cehennemin en dibi ateşleri bol olsun inşallah 🤲😭
Uhheeyyy yumoş İsrail malı ama arkasında Türk malı yazıyor Türkiye de üretildiği için yani üretim yeri. Yani Türk malı yazana da dikkat edelim
Uhheeyyy Çok güzel düşünmüşsün canım bende boykotcuyum👍Ve şuan israil ürünleri bilerek indirime giriyor indirime giriyorki herzamankinden daha fazla almamız stok yapmamız için.Bizde herzamankinden fazla alıp stok yapınca onların cebi dolacak
Bsrkaya O kullandığın duş jelide israil ürünü büşüm söyleyimde
- Düzenlendi
Mutluanne_ Türk malı değil asla tükiyede üretildiği için öyle yazıyordur.Ünileverin ürünü yumoş ve ünilever de israilin
Uhheeyyy Benim bildiklerimde
Prima
Orkid
Persil
Omo
Ariel
Elidor
calve
Yumoş
Blendax
Hacişakir
Cif ve cif ürünleri
Kotex
Nescafe
Doritos
Lays
Cocacola
Unilever yazan her marka israil ürünüdür arkadaşlar lütfen dikkat edelim📣📣
Yasak_elma hepsini kullanmam dışında sorun yok bu sefer bingo aldım şampuan Elidor kullanıyordum DP aldım ped eve diye bı mağza War ordan aldım ama yumuşatıcı bulamadım ya yumos bı harika 🤕
2minnosannesi Bingo kuzumun kokusu harika bingo kullanıyorm senelerdir yumuşatıcıda
Yasak_elma o kadar çok hayatımızın içindeler ki ben şimdi kotex dşnda ne kullanacağm onu düşünüyorum
TombulHatun ewe magzasinin pedi aynı kotex
TombulHatun ay deneyeyim
2minnosannesi ya öyle mi deneyeyim bende molped filan asla beğenemedim ya kotexten başka kullanamadm bu ay onu deneyeyim. Birkaç aydır domestosu da bimden almaya başlamışştım güldal :) ama bulaşık mak. ne kullanacağım elde yıkamaya cumartesi alışverişte bingo aldm ama makineye ne alacağım, Bizimkiler de yapsa her ürünü kimseye gereek kalmadan kendi ülkemin malını kullansam keşke