• Öneri
  • Boykot ürünlerini ayırmak için bunu dene!

TombulHatun yaaa inanmıyorum yaa, adamlar içimize kadar girmişler kız biz Türklerin kafası niye çalışmıyor acaba, hani türk malı kullanmıyoruz biz hiç hep İsrail kullanıyormusuz o zaman. Adamlar çok iyi mal üretiyor ama yaaa. Napcam şimdi ben 😢 gerçekten çok üzüldüm şuan kotex falan. Ben molped kullanamam kii. Hiç memnun da değilim bildiğin peçete gibi duruyor incecik kotex çok kaliteli. Ayy yok bizimkiler üretim yapamıyor ya. Onların kafaları basmiyor anladım ben.

Bsrkaya ya cumartesi alışverişe çıktık zaten çoğu şeyi onların malı kullanmıyormuşum ama elde yıkama için bingo aldm bulaşık mak için ne alacağım fairy kullandm hep,siyahlara pervol sıvı kullanıyorum. Keşke şöyle bayıla bayıla alacağım kendi ürünlerimiz olsa. Vallahi daha ucuz olmasını beklemiyorum aynı para olsn ama aynı kalite olsn neden kendi malımı almayayım ki, Beyazlar için teyzem perosu çok övdü onu alacağım elimdeki bitince. hepsini geçtim de kullandğmız telefonlar kimin çok üzücü gerçekten

TombulHatun Aynenn yaa gerçekten bizim turklerin birşeyi yok yani. Biz Türkler bile kendi urettigimizi kullanmıyoruz. Çünkü iyi değil kaliteli değil bende isterim kendi ürünümüzü kullanalım. Adamların MC donas bile nasıl lezzetli ya. Allahım şimdi ben napicamm MC donas da yok 🥹 kizz hakikaten biz bitmisiz. Biz turklerde üretme yok , tüketme var habire

Bsrkaya çok şükür diyetim sayesinde uzun zamandır dışarddan hamburger yemeği bıraktık ya yersek de Ercandan filan yiyordk şuan evde yapıyorum. Bimin princini kullanıyorm evlendiğimden beri, Evet kullandğm sevdiğim rünleri çok fazla ama almamaya daha da özen gösteriyorum artık. Her video izledikçe vicdan azabı çekiyorm sanki

Yasak_elma ay molped hiç sevemedim beni orkid bile pişik yaptı senelerdir kotex de rahat ettim. Yukarda bi arkadaş yazmış evenin pedi kotex gibi diye onu denyeceğim. Bak bu ay günlük pedi molped aldm onu sevdim kotex kadar olmasa da kullanılıyor rahatsız etmedi.

TombulHatun Ben finish kullanıyorum , benim makine Arçelik finsh cizmiyor. Ama senin makine Bosch ve finish çizer Bosch makineye en iyi gelen tablet fairy

Bsrkaya kız ben zaten fairy kullanıyorum da bırakmak istiyorum yerine kullanabileceğim bir ürün bulsam finish de onların fairy de alternatif ürün arıyoeum şuan da

TombulHatun Ozaman sleepy de deneyebilirsin oda kotex gibi eveninkini bilmiyorum dene iste deneye deneye mutlaka bulursun

TombulHatun Bulaşık tableti olarakmı diyorsun tombulum eger onun için arıyorsan biminkini veya migrosunkini dene derim👌

Uhheeyyy Benim de araştırdığım doğrudan israil şirketi olan Strauss grup ile ortaklığı olan ürünler Danone, Pepsi, Tropicana, Hotpoint beyaz eşya. Diğer ürünlerin çoğu ya ortağı yahudi, ya da hiç bir ortaklığı olmayıp israile destek sağlayan abd ürünü, yada yardım yollayan, desteğini açıkca ilan eden kuruluşlar oluyor. Ahilik.co dan bakılıp bulunabilir. Ama sitede bazı ürünler eksik girilmiş. Örneğin nutella gibi. Onun için yerli ürünlerimizi araştırıp türk markası olan ürünler kullanmak bu şüphenin önünü örtebilir. İçecek markası Dimes önerebilirim. Tokatta fabrikası olup ortakları türk olan tamemen yerli markamız. Almamamız gereken ürünleri az çok biliyoruz, o sebeple yerli ürünleri araştırıp alınacak alternatif sunmak da güzel bir seçenek olabilir.
                Elimizden bir şey gelmiyor diyen hanımların gösterebileceği en iyi destek dua, boykot ve bilinçli nesil yetiştirebilmek.. zararın neresinden dönülse kâr. O sebeple buna dikkat edecek olan tüm forum arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. 🌿

Sevde_20 Unilever’in simgesi. Ortaklarının yahudi olduğu söylenilen İngiliz- Hollanda şirketi. Birde P&G ürünleri var Abd’ye ait.