TombulHatun hahha öyle bir yerde bıraktım ki bide sorma :) ne desen haklısın :) ama bizde R yok o hikaye bitecek :))
Forumun Enleri 💥
Copper ooo seni görmek ne güzel 🥰🥰 teşekkür ederim bu arada 😇
bitterdelisi24 inşallah bitterim giya grupda kuracaktn diyet için çok boşladn bizi 😂
Sedaa en mantıklı yorum yapanlara bende @Sedaa ve @zarifhanim ı eklemek istiyorum:) 💕💕
TombulHatun ayyyyy kız sorma be gene kilo aldım vediğim 7 kiloyu da geri aldım dur grubu kuralım
Susunbebekuyuyo çok sagol canım aklın yolu bir demek ki 🥰🥰
HurremSultan iki bebeyle anca bu kadar beybi
Beni beni ulan peridenin escobarını unutulurmuydum beya ne günlerimiz geçti hiçmi utanmadınız😂
Eskobar valla burası nankör insan unutuyor kkdkd ama bendede var iki bebe emzirdikce giriyorum dkdkd
HurremSultan Sinirli değil de işte dedim ya olması gerektiği gibi olan 😅 ama biraz asabiymis gibi gözüküyor değilse arka planda sürekli konuşuyoruz aslaaa öyle biri değil kesin profil resminden ötürü bu algı 😅
TombulHatun Yokkk el birliğiyle beni zilli ettiniizz tövbe estağfurullah 😂😂 zilli iyi birşey demek mi ki yaaaa 😂
- Düzenlendi
bitterdelisi24 @bitterdelisi24 benim gözümde çok gizemli birisiii 🧐 kendisini çok gizliyor bence ve hemen herşeye atlamiyor @TombulHatun dediği gibi çok iyii frenliyor kendisini 😂 @bitterdelisi24 bir bakmışsın bazen forumda bir bakmışsın bazen hayalet Casper olmuşs 😂 vee en mantıklı yorum yapan aynen bana göre de @Sedaa vee en bilgili mütevazı içten içe hayranlık duyduğum @zarifhanim 🌸
Bsrkaya olabilir resim biraz asabi dkdkdk
HurremSultan Ayneen 😅
HurremSultan en kocamda kocamci @HurremSultan en zillisi kesin ben olurdum😂