HurremSultan iki bebeyle anca bu kadar beybi
Beni beni ulan peridenin escobarını unutulurmuydum beya ne günlerimiz geçti hiçmi utanmadınız😂

Eskobar valla burası nankör insan unutuyor kkdkd ama bendede var iki bebe emzirdikce giriyorum dkdkd

HurremSultan Sinirli değil de işte dedim ya olması gerektiği gibi olan 😅 ama biraz asabiymis gibi gözüküyor değilse arka planda sürekli konuşuyoruz aslaaa öyle biri değil kesin profil resminden ötürü bu algı 😅

Sedaa kızzz ben durdukk yeree forumun niye zillisii oldum yaaa 😂🤭 işler nasıl bu noktaya geldi onu anlamadım 😂

Rouge kızz nasıl öyle gösterdiğimi de anlamadım kiii 😂 yanii ne olarak gösterdim bende merak ettim vallahi herkes aynı fikirde bide işin garibiiii 🤭 olmazz amaa yaaa olamazz yani ola ola zillii mi oldum şimdi been aşk olsunn sjhsjs 😂

bitterdelisi24 @bitterdelisi24 benim gözümde çok gizemli birisiii 🧐 kendisini çok gizliyor bence ve hemen herşeye atlamiyor @TombulHatun dediği gibi çok iyii frenliyor kendisini 😂 @bitterdelisi24 bir bakmışsın bazen forumda bir bakmışsın bazen hayalet Casper olmuşs 😂 vee en mantıklı yorum yapan aynen bana göre de @Sedaa vee en bilgili mütevazı içten içe hayranlık duyduğum @zarifhanim 🌸

Eskobar Vallahiii zilli olmaz benden 😂 ben çok ağır baslıyımdırr olmaz yaniii 😂 pulli ne kizz 😂