Yasak_elma yildizim benim😘💕
Forumun Enleri 💥
aykirikadin keşke unutsaydin 😂😂😂 en utangaç demişsin neyim utangaç 😂 sadece fazla seviyeliyim 😂😂😂😂❤️😍
Ask_hosmus tutkularin prensesi😘💕
TombulHatun ayy canım benim 😊😀 çok güzel açıklama yaparım 😂😂
Rouge ayy çok sevindim beni böyle güzel düşündüğün için 😊 ya gerçekten insanlar cocuklari neden engelmiş gibi görüyor anlamıyorum. Tabiki ilk 2 seneleri zor, cünkü onlari kendi düzenine alıştırıyorsun, 2 yaştan sonrası kolay bana göre. Eğer eğitimli bilgili bir ebeveynsen hiç zorlanmiyorsun. Bir de her şey eşte bitiyor aslında. Anlayışlı ilgili bir baba da varsa o yuva da sevgi mutluluk hiç eksik olmaz. 😊
HurremSultan aslında kafada bitiyor her şey 😀 o kafanın içindeki merkezden eşini çıkartıp kendini koyman lazım. Kendinden bu kadar ödün verme 😊
Ask_hosmus senin ateşin sönmez, içinde ki kıvılcım her an alevlenebilir 🔥🔥😂😂 korkuyorum 5.ye hamileyim demenden 🤣
Ask_hosmus en hamilesi seni yazacaktım, tombulum yazmış bile 🤣🤣🤰🏻
bitterdelisi24 çok teşekkür ederim canım 😊 senin hikayenin sonunu da dört gözle bekliyorum haberin olsun 😁😬
aykirikadin teşekkür ederim canım, 😊☺️ sen de en aykırımsın, seksi seven güzel insan 😂😁🔥
- Düzenlendi
Rouge var görümcem ablam iki arkadasim anneannem kaynanam onun bi akrabası gorumcemin kaynanasi daha gider böyle…kalmayanda vsr kalirsamda hormonlu olanını taktirirdim ben meme kisti gecirdim halam meme kanseri atlattı o haplar masum mu sanıyorsunuz meme kanseri ve daha nice hastalık sebebi akciğerde pıhtı atmasına sebep olabiliyomus ( tıbbi ismini getiremedim ama boyle bsy " o yuzden hap hayal benim icin prezervatifte sızlama yapıyor artık ikinci normal dogumdan sonra olmuyo yani…oyle spiral + gericekilme oyle travma yaşıyorum ki o yoğurdu ufleyerekte yiyemiyorum yani…
Sedaa doğru seneye bidaha hamileyim diye post acmazsam iyi😂😂😂 gerçi tüpleri bağlatmayı düşünüyorum 😂😂
Sedaa ahahah ay bende onu dedim ya 😂😂