HurremSultan kanka sen şöyle yap bak hicbisey 100de 100 korumuyor sen eşine ben spirali cıkarttırdım de ama cıkarttırma adam prezervatif kullansın + olarak icin rahat olur ozaman.Ben öyle yapmayı düşünüyorum tek koruma yontemi yetemez bence uzun vadede.Spiral taktırmayı düşünüyorum yeniden ama bukez eşimden gizli taktırırım taktırırsam.Boşver onlar korunmaya devam etsinler yoksa spiralli oldugumuzu bildikce icimize boşalırlar buda kumar oynamak gibi bişey oluyor🙊

Yasak_elma valla ya sinir oluyorum kimse anlamıyor anlamıyor herkes ben abartıyor muşum gibi davranıyor. Tabi onlara giren çıkan yok giden kan benden gidiyor. Üstümdeki psikolojik baskıyı bir gorsen

HurremSultan Hadi kocanı anladımda çevrendeki diger herkes neden karışıyor onu anlmadım?Senin şeyindeki zımbırtıdan onlara ne?

HurremSultan kız biz 3 seneden fazla kullanıyoruz. Daha önce hic böyle birşey yaşamamıştık. İlk kez başımıza geldi ama bizden kaynaklı oldu ya, 🤣

Ask_hosmus benim zaten 1 ve 2 numara peşpeşe oldu. 1 yaş var aralarinda ,😅 zor gerçekten biliyorum ama eşim gıcıklığına dedi onu eminim. Beni sinir etmek için 😂

HurremSultan kız bilmiyorum toz moz yazmiyor elit bukleli yumuşak peluş post yaz Trendyola çıkar o tür halıları diyorum

Sedaa çok zor gerçekten yaa , bazen tükeniyorum hemde çok tükeniyorum da yapıcak birşeyim olmuyo maalesef 😂

Sedaa aaa ayıp ettin paylaşırım aşko 😂😂😂 ya bak aslında çocukları seviyorum ama 3 ü de oğlan olunca insan bi beziyor 😂😂 bakımları gözümde büyümüyor ne bilim dağınıkları da gözüm de büyümez hatta inanırmısın dağıttıkları zaman kızmam bile toplamam 10-15 dakika sürer ya da onlara toplatırım , ama beni bezdiren sürekli ağlamaları kavga etmeleri , en küçük olan çok mız mız ve sabrımı çok zorluyor bazen o ağlayınca bende oturup ağlıyorum 😂😂