Yasak_elma çevremdeki herkes ya🥲🥲 başta kocikom😬😬😬
Forumun Enleri 💥
HurremSultan Hadi kocanı anladımda çevrendeki diger herkes neden karışıyor onu anlmadım?Senin şeyindeki zımbırtıdan onlara ne?
HurremSultan kız biz 3 seneden fazla kullanıyoruz. Daha önce hic böyle birşey yaşamamıştık. İlk kez başımıza geldi ama bizden kaynaklı oldu ya, 🤣
Ask_hosmus benim zaten 1 ve 2 numara peşpeşe oldu. 1 yaş var aralarinda ,😅 zor gerçekten biliyorum ama eşim gıcıklığına dedi onu eminim. Beni sinir etmek için 😂
Yasak_elma insanın başına herşey gelebiliyormuş onu anladım ,😅😂
HurremSultan kız bilmiyorum toz moz yazmiyor elit bukleli yumuşak peluş post yaz Trendyola çıkar o tür halıları diyorum
Askkadini Sen kalbimin en tatli Aşkısın💕😊😘
Sedaa çok zor gerçekten yaa , bazen tükeniyorum hemde çok tükeniyorum da yapıcak birşeyim olmuyo maalesef 😂
aykirikadin yaaa yicem simdi seni 😻😻
Ask_hosmus analık zor, yapacak bir şey yok 😂 4.doğduktan sonra da düşüncelerini paylaşırsın bizimle 😅😂
ayipolmasinama seni unutmam kiz ben cocuktan pek telefona bqkmaya vaktim olmuyor bu aralar 🤭
Sedaa çok hard geçmiş belli dkdkd
Sedaa aaa ayıp ettin paylaşırım aşko 😂😂😂 ya bak aslında çocukları seviyorum ama 3 ü de oğlan olunca insan bi beziyor 😂😂 bakımları gözümde büyümüyor ne bilim dağınıkları da gözüm de büyümez hatta inanırmısın dağıttıkları zaman kızmam bile toplamam 10-15 dakika sürer ya da onlara toplatırım , ama beni bezdiren sürekli ağlamaları kavga etmeleri , en küçük olan çok mız mız ve sabrımı çok zorluyor bazen o ağlayınca bende oturup ağlıyorum 😂😂
Ask_hosmus aynen bende ağlayan cocuk sevmem ama benim de başımda sürekli mız mız her şeye ağlayabilen bir kızım var malesef 😬😅 insanı en cokta bu yorar zaten.
Sedaa acaba neden mız mızlar yani bizimle alıp veremedikleri ne bu çocukların😂😂
Ask_hosmus ahh bir bilsem 🤷🏻♀️
Puahahaha canımsın 🤩 bebişi çok seviyorum ama bebişten önceki özgürlüğümü de çok özlüyorum 😂
HurremSultan Sinirlimi ben 😁
MedavikPastam Bence sende en dobracısın pat yapıştırıyosun cevabı😁
offended_lady hee dhdlsxhx bomba gibisin kanki ahahahaha