HurremSultan Hadi kocanı anladımda çevrendeki diger herkes neden karışıyor onu anlmadım?Senin şeyindeki zımbırtıdan onlara ne?

HurremSultan kız biz 3 seneden fazla kullanıyoruz. Daha önce hic böyle birşey yaşamamıştık. İlk kez başımıza geldi ama bizden kaynaklı oldu ya, 🤣

Ask_hosmus benim zaten 1 ve 2 numara peşpeşe oldu. 1 yaş var aralarinda ,😅 zor gerçekten biliyorum ama eşim gıcıklığına dedi onu eminim. Beni sinir etmek için 😂

HurremSultan kız bilmiyorum toz moz yazmiyor elit bukleli yumuşak peluş post yaz Trendyola çıkar o tür halıları diyorum

Sedaa çok zor gerçekten yaa , bazen tükeniyorum hemde çok tükeniyorum da yapıcak birşeyim olmuyo maalesef 😂

Sedaa aaa ayıp ettin paylaşırım aşko 😂😂😂 ya bak aslında çocukları seviyorum ama 3 ü de oğlan olunca insan bi beziyor 😂😂 bakımları gözümde büyümüyor ne bilim dağınıkları da gözüm de büyümez hatta inanırmısın dağıttıkları zaman kızmam bile toplamam 10-15 dakika sürer ya da onlara toplatırım , ama beni bezdiren sürekli ağlamaları kavga etmeleri , en küçük olan çok mız mız ve sabrımı çok zorluyor bazen o ağlayınca bende oturup ağlıyorum 😂😂

Ask_hosmus aynen bende ağlayan cocuk sevmem ama benim de başımda sürekli mız mız her şeye ağlayabilen bir kızım var malesef 😬😅 insanı en cokta bu yorar zaten.