Hshdhddh kız ne paylaşımı bulamıyorum söyle birdaha bu kadar önemliyse posta yorum yao sürekli yukarı çıksın ne hepimize yazıyorsun farklı postlardan tek tek dkdkdk

Hshdhddh

HurremSultan paylaşımı yok ya. Yazdığını görüp özelden yazıp para göndermeni istiyor. Ufacık şeyde biz askı yiyoruz post saboten bu hanımefendi iki farklı yerde farklı tutarlar yazmış birine demiş 2 ayda 400 tl yardım ediyo devlet birine demiş 2400 tl. Denk gelen postta birilerine sürekli aynı şeyi yazmış ama müdehale eden yok mu? @Nietzsche

buzdankalpler bacım inanmıyorsan kaynanamın e devletine girm ne kadar geldiğini özelden gönderim inanmıyorsanız yemin ederim yalan söylemiyorum gerçekten çok ihtiyacım var eger yardım etmicekseniz kırıcı sözler söylemeyin boş geçin

buzdankalpler sen benim ne yazdığımı anlamadan yorum yapıyorsun iyi oku sonra yorum yap 400yaslilik parası demişimim o 400tl 2ayda bir bebeğimin aşı parası anlatabildim mi iyi oku anlarsın

buzdankalpler bide ben mileten para istemiyorum mama bez istiyorum ben bana para gönderin diye bişey demedim onların gönlünden alma gibi bı niyetleri varsa kargoylada gonderir anladii

Hshdhddh biz de yatağa bağlı yaşlı baktık yaşlılık maaşını da biliyorum evde bakım parasını da devletin yaptığı tüm yardımları da. Yardım verilirken bir eve giren tüm maaşlar toplanır kişi sayısına göre bölünür. Kişi başı aylık belirli bir miktarı geçerse tutar yardım yapılmaz. Eve 400 tl geliyo yardım diye geçinme yardımı yapılmadığını mı diyosun eşin de rahatsızlığından dolayı çalışmazken. Özür dilerim inandırıcı gelmedi. Biz yaşlı bir hasta ile ilgilenirken evde 2 kişi çalışıyoduk annem işini gücünü bıraktı 7 24 hastamızın başında durabilmek için. Biz izinli olduğumuz her günün bir önceki gecesinde sabahlıyoduk annemi dinlendirmek için. Yine diyorum 400 mü geliyo yardım 2400 mü. 2400 diyosan yine yanlış çünkü yaşlılık maaşını isteyen gelsin araştırsın. 4 5 kişilik eve sadece 2400 tl girerken devlet yardımı iptal ediyo mu onu da araştırsınlar. Kişisel algılama o kadar şey gördüm ki bizzat şahit olduklarım dışında kimseye inancım yok. Şahit olduklarıma da ben yalvarıyorum alayım diye asla kabul etmiyolar

Sedaa ay inanmıyorum hala daha prezervatif kullanmiyosundur dimi 🙃😃

aykirikadin hahaha kız evet utangacım ama eşim bir adım gelse 10 adım giderim ben bazen adım atıyorum eşimde tık yok birgün beynini açıp okusam keşke 😂