Sedaa çok zor gerçekten yaa , bazen tükeniyorum hemde çok tükeniyorum da yapıcak birşeyim olmuyo maalesef 😂

Sedaa aaa ayıp ettin paylaşırım aşko 😂😂😂 ya bak aslında çocukları seviyorum ama 3 ü de oğlan olunca insan bi beziyor 😂😂 bakımları gözümde büyümüyor ne bilim dağınıkları da gözüm de büyümez hatta inanırmısın dağıttıkları zaman kızmam bile toplamam 10-15 dakika sürer ya da onlara toplatırım , ama beni bezdiren sürekli ağlamaları kavga etmeleri , en küçük olan çok mız mız ve sabrımı çok zorluyor bazen o ağlayınca bende oturup ağlıyorum 😂😂

Ask_hosmus aynen bende ağlayan cocuk sevmem ama benim de başımda sürekli mız mız her şeye ağlayabilen bir kızım var malesef 😬😅 insanı en cokta bu yorar zaten.

Hshdhddh kız ne paylaşımı bulamıyorum söyle birdaha bu kadar önemliyse posta yorum yao sürekli yukarı çıksın ne hepimize yazıyorsun farklı postlardan tek tek dkdkdk

Hshdhddh

HurremSultan paylaşımı yok ya. Yazdığını görüp özelden yazıp para göndermeni istiyor. Ufacık şeyde biz askı yiyoruz post saboten bu hanımefendi iki farklı yerde farklı tutarlar yazmış birine demiş 2 ayda 400 tl yardım ediyo devlet birine demiş 2400 tl. Denk gelen postta birilerine sürekli aynı şeyi yazmış ama müdehale eden yok mu? @Nietzsche

buzdankalpler bacım inanmıyorsan kaynanamın e devletine girm ne kadar geldiğini özelden gönderim inanmıyorsanız yemin ederim yalan söylemiyorum gerçekten çok ihtiyacım var eger yardım etmicekseniz kırıcı sözler söylemeyin boş geçin

buzdankalpler sen benim ne yazdığımı anlamadan yorum yapıyorsun iyi oku sonra yorum yap 400yaslilik parası demişimim o 400tl 2ayda bir bebeğimin aşı parası anlatabildim mi iyi oku anlarsın