Sizleri tanımak adına 😍
- Düzenlendi
superisi_ aynen 😂😘😇
superisi_
27 yaşındayım
Çalışmıyorum kpss hazırlık yapmaya çalışıyorum
6 yıllık evliyim
Ben bana göre Aşırı iyi niyetliyim Birisi kötülük bile yapsa o kişi hakkında Kötü bir düşünceye giremiyorum kendimden utanıyorum Ve düşmanımı bile görsem yolda görmezden gelemiyorum sanki ayıp olacakmış gibi hissediyorum ki düşmanım yok hiç ama hoşlanmadıgım yada kötülük yapmış birileri gördügümde bunu yapıyorum
İyi niyetliyim hayır kelimesi yok diyemiyorum hayır mesela dün komşum yagın var mı dedi bir bardak evdeki komple yagı verdi evde bir damla kalmadı kadına var ama bir bardaklık oda yarın ki yemek için kullanıcam diyemedim 🤣valla kötü bir huyumu bulamadım 🤣🤣 şaka şaka vardır illa ama genelde herkes bunu der çok naifsin sakinsin konuşurken kırıcı kelime kullanmamaya çalışıyoruz seçiyoruz kelimeleri gibi 🤣
Olmak istedigim kişilik şuydu hayır demeyi bilen sert ben buyum ve böyle kabul edin tavırları sergileyen kesinlikle bu karekterde olmak isterdim ve hep hayran kalırım bu tiplere genelde nasıl beceriyosun taktik ver dedim 🤣
Etipetito 32ye gelince görürsün nesi var 😆😆
Gokkusagim Öyle mi diyosun korkutma kız beni😄😬
Etipetito önünde daha uzun yıllar var 😆 hem sen benim yaşıma geldiginde kocaman çocukların olcak benim gibi minik bebek değil😀 gerçi hiç belli olmaz üçüncü beşinci de gelmiş olabilir 😆😆
Gokkusagim Allah hepimize uzun ömürler versin her yaşın ayrı güzelliği var elbet☺
Benim 3 çocuk var zaten no dördüncü çocuk no beşinci çocuk yetoo bana🤣🤣
- Düzenlendi
MedavikPastam sen :ben, ben :ikizler
- Düzenlendi
superisi_ simdiiii linc yermiyim bilmiyorum ama 18 yasindayim 2 senelik evliyim çalışmıyorum. nasil biriyimmi karsimda kafa dengim varsa ve etrafimda beni rahatsiz edicek insan yoksa benden ayrilmak istemezsiniz ama benim kıl oldugum insan tipi varsa yanimda suratsiz sinirli suskunum. Bu arada ikizler burcuyum alışverişe bayilirim ama bi o kadarda kararsizim inatciyim ve sevdiklerime sabirliyim.vee iyi niyetliyim gercekten
superisi_ sonlarinda simdiki aklim olsa assslaa yapmazdim
Gokkusagim Allah yardimcimiz olsun.
aykirikadin a hamile misin canım gözün aydın
MedavikPastam Saol iki gözüm.Dua etmeyi unutma Aşkim.
Senin bebe nasil.hayat nasil gidiyor
aykirikadin Ederim canım benim, sağlıkla al kucağına inşallah 🥰🥰 İyi benim bebe çok şükür😊