superisi_ kesinlikle bu sebeple istiyorum zaten hayatımı o kadar küçülttü kü çemberim kalmadı daralttı bu durum beni ben olmaktan çıkarttı

superisi_
26 -27 ye merdiven dayadım 🎢
5 yıl oldu ❤️
Hamile kalana kadar çalıştım
Ev kuşu gezmeyi ne kadar çok sevsemden evden çıkasım gelmiyor kararsız biriyim karar verene kadar inatçıyım sevdim mi tam severim ama nefret edersem kuş tutsa ağzıyla karşımdaki yinede aynı fikirde kalırım çok iyi bir dinleyiciyim sır tutmak benim işim kapalı bir kutu gibi oğlum doğduğundan veri favori eğlencem kendisidir en büyük korkum sevdiklerimi kaybetmek kalbimle değil mantığımla hareket ederim
Türk kahvesi vazgeçilmezim
Dahada sayarım ama uzun olur ❤️

A1L2

Mantıpıyla hareket edenleri severim 👌🏻
    Memnun oldum ❤️

superisi_
    25 yaşındayım
    4 yıllık evliyim
    Hemsireyim, şu an çalışmıyorum
    8 aylık gebeyim, ikinci emanetimi bekliyorum.

Koç burcuyum, sınırları olan bir insanım. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi severim. İlgi görmeye bayılırım djfhfj eşim kedi gibi durmadan okşasa sevse hayır demem asla. Gereksiz samimiyetten ve yalakalıktan hoşlanmam, ilk kez yada sayılı girdiğim ortamlarda ciddi olarak tanıtılırım. Neşeli bir insanım aslında ama bu yüzümden sadece sevdiklerim nasiplenir. Dobrayımdır, kıvırmaya çevirmeye asla gelemem. Bence iyi bi insanım 😅

superisi_ şu perisi hosgeldin az önce seninle güzel bir koalisyon kurduk. Ben zraporu buranın eski gediklilerinden. Seni sevdim harbi kızsın. Ben 31 yaşındayim istanbulda yaşıyorum. Evli ve 2 erkek çocuğum var. ✨️

ZRaporu

Evet güzel kolalisyondu. Konu din olmasaydı aslında daha cok şey söylerdim de neyse… bende çok memnun oldum canım 👌🏻🥰