Sizleri tanımak adına 😍
superisi_ kesinlikle bende doğrudan yanayım da hani bazen özellikle eşlere karşı çok açık olup merak edilecek birşeyler bırakılmayınca sıradanlaşıp uzaklaşırlar felan filan ondan dolayı diyor komşum. Ama ben 2 gözüm olsun babamın oğlu olsun doğruya doğru yanlışa yanlış derim büyükte olsa yanlışı yanlıştır ☺️
burcu21 Bu kovalar bu hayattan ne çekti be 😁😁
superisi_
Merhabalar Ben Meltem 32 yasındayım 2 tane melegim var 9 senelik evliyiz hemsirelik yapıyorum Aslen Sivaslıyım Belcikada Yasıyorum..
Nasıl biriyim sakin bi yapım var ole cok cabuk dolmam ama dolarsamda patlamam fena olur giriskenim iki yuzlulugu hic sevmem Sevmedim biri bana agzıyla kus tutsa yaranamaz biraz da galiba bazı konularda inadım :) cok samimi bi ortam son zamanlarda en cok takıldım alan burası :)
belladonna sende mi kovasin 🌼 ne çok benzer yanımız var . Hatta çoğu yorumlarımız birbirine o kadar benziyor ki 😂😂😂
belladonna aynen öyle bir hayat varmış diyemedik te neyse ki genciz umarım geleceğimiz güzel olur 😄
etoile aslında kova değilim ama beni astrolojiye ilgi duyan çoğu kişi sen kova mısın diyo 😁 annem doğum yaptığı tarihi yanlış hatırlıyor diye düşünüyorum bazen ahahahha
burcu21 Gelecek daha kötü 😁