• Kadin Hastalıkları
  • Kızlar sanırım hamileyim 🤲🏼❤️Dün test yapmıştım bugün tekrar yaptım

Esra7201 bilmeden içtiyseniz sağlık olsun diyelim..ama her dumanı tabi ki zararlı..bırakın bir an önce🌸🌸❤️Sağlıkla alın kucağınıza inşallah ❤️❤️

Melek3535 tebrikler , o sonucu almak ne kadar heyecanlı biliyorum , o anı yeniden hatırladım sen yazınca 🌷

Esra7201 daha tam anlamında beslemeye başlamış olmuyorsun bebeğini ama tabiki içmen zararlı, bebeğin kanınla beslenir sigara da kana karışıyor. Şimdi içmiyorsan merak etme ama için rahat olsun😊 sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi🙏🏻

Bellaa evst gerçekten çok heyecanlıydı üşüme tuttu birden🤭🌸❤️Gerçekten yine yeniden bu duyguyu yaşatan Rabbime sonsuz şükür 🤲🏼

Bellaa sağolun Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah 23 yaşındayım yeni evlendim ilk hamileligim eşim kayınvalidem gorumcelerimde duyunca çok sevinmediler sanki bir tek ben havaya uçtum heycandan niye böyle oldu anlamadım çok üzgünüm 😔

Esra7201 hayır önemli değil. Beta nın artışı önemlidir keseye bakıcak zaten önemli olan o. Dış gebelik mi kese düzgün mü, yerleşmiş mi onlara bakıcak. Sonra beta hcg nin bi anlamı kalmıyor zaten. Ayrıcaa senin ve eşinin sevinmesi önemli, başkalarına ne ki? Ayrıca bu kadar güzel bir mucizeye sevinmiyorlarsa da kendileri bilir. Stres yapıp bebişini üzme ❣️😘

Canım. Yaptığın test freely mi bende yaptm. Böyle cıktı silikti bekleyince böyle cıktı koyulasti anlamadm🤦‍♀️

Aysenur1022 evet canım o markaydı benim de öle çıkmıştı.ama adetten 6 gün önce