• Kadin Hastalıkları
  • Kızlar sanırım hamileyim 🤲🏼❤️Dün test yapmıştım bugün tekrar yaptım

Bellaa evst gerçekten çok heyecanlıydı üşüme tuttu birden🤭🌸❤️Gerçekten yine yeniden bu duyguyu yaşatan Rabbime sonsuz şükür 🤲🏼

Bellaa sağolun Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah 23 yaşındayım yeni evlendim ilk hamileligim eşim kayınvalidem gorumcelerimde duyunca çok sevinmediler sanki bir tek ben havaya uçtum heycandan niye böyle oldu anlamadım çok üzgünüm 😔

Esra7201 hayır önemli değil. Beta nın artışı önemlidir keseye bakıcak zaten önemli olan o. Dış gebelik mi kese düzgün mü, yerleşmiş mi onlara bakıcak. Sonra beta hcg nin bi anlamı kalmıyor zaten. Ayrıcaa senin ve eşinin sevinmesi önemli, başkalarına ne ki? Ayrıca bu kadar güzel bir mucizeye sevinmiyorlarsa da kendileri bilir. Stres yapıp bebişini üzme ❣️😘

Canım. Yaptığın test freely mi bende yaptm. Böyle cıktı silikti bekleyince böyle cıktı koyulasti anlamadm🤦‍♀️

Aysenur1022 evet canım o markaydı benim de öle çıkmıştı.ama adetten 6 gün önce

Esra7201 sen ve eşin sevindiyse gerisi hikaye hayat çokk kısa tadını çıkar mucizenin ❤️❤️❤️❤️Takma gerisini çokta tın de..

Kizlar bu ay bende ovulasyon testi ile takip etim adetime bir hafta var ama cisimi yaptiktan sonra yanma oluyor biraz yilac kulansam bir sey olurmu belki tutmustur diye de supeleniyorum bebeye zarar verir mi diye

5 gün sonra

Esra7201 iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor değerin eğer çıkmazsa sağlıksız gebelik diyor doktorlar

Aysenur1022 gebelik var görünüyor sadece yeni olduğu için böyle silik ben iki haftalıkken öğrendim böyle silikti gün beta hcg değeri arttıkça test koyulaşır yaptığın zaman