HurremSultan sen bensin eşinde aynı eşim bu durumun önüne bnde malesef gecemiyorum ama şu sıralar kusmeyi bnde öğrendim oda sen bana kusmezsin triplerine giriyordu şimdi kusuyorum konuşmuyorum ustelemiyorum o kendi kendine kalıyor bir süre sonra yine aynı şekilde oluyor bu şekilde yetişmiş ve bn bunun önüne gecemiyorum

HurremSultan sen çabuk yumuşuyorsun eşine karşı eşimde bunu bildiği için umursamıyor sert bir tavırla belli etmen lazm rahatsız olduğunu, hemen yumuşama ki anlasın çikolata alırken bile sert adam dışarıya sert olsn karısına değil

HurremSultan bu bizim hep alttan alisimizdan kaynaklı sırf çocuklar korkmasın diye bazen kendimi odaya kapatıyorum çünkü dengesiz bir yapısı War saman alevi gibi ağzına geleni söyleyip 5 dk sonrası hiçbirsey olmamış gibi dawraniyor bu bni yıllarca yıprattı 2. Çocuktan sonra artık takmamayi öğrendim çünkü çocuklarla ugrasmaktan artık enerjim kalmıyor bide onu takınca ruhum bedenime ağır geliyor gibi ama bı o kadarda sewiyoruz toksik bı ilişki iste

Medusa deniycem şimdi kedi gibi geziyor yilan dilini cikaririr cikarmaz koparıp Arıcan😁

HurremSultan eşim evlendiğimiz zamanlar hiç sevmediğim al şakaları yapardıher seferinde sert bi şekilde çok rahatsız olduğumu söylerdim. Konuşmalarında da aynı hoşuma gitmeyen bir şey olduğunda direk sert şekilde söylerdim. Şimdi o halleri yok. Siz sınırınızı çizemiyorsunuz. Bu onu kırmak değildir. Karakterinizi ortaya koymaktır.

Ahh be Hürrem Sultanim sana dayaktan bahseden bir hanzo ile evlisin.
          Sen ki iki çoçuğun Annesisin.
          Sen ki hayatin en güzel çıtır zamanini buna esir ettin.
          Bu asla sana koca olamiyacak.
          Seni asla düşünmüyor.
          Zevki ve keyfinin peşinde.
          Sen cefakar ve fadakar anne olarak köşelerde gizli gizli ağla.kıyamam.
          Sen tavsiyem.kendini tanı ve güçlü özgür bir kadin olduğunu bil anla.

HurremSultan

aynen canım benim cok yüz vermissin . Herseyini hemen affetmissin dicektim bende . Senden her konuda cok emin bence.. ondan böyle rahat. Mesela o fik fik mesajın icin örnek vereyim 5. Yılımıza girecez o kadar rahat yazmamısız . Yani demem o ki hep bi sınırın olsun. Evlilik cidden mantık işi. Evlilikte evcilik oynayacaksın. Kendini her konuda hemen koyuverme. Duygularını biraz arka planda bırakacaksın. Benliğine önem vereceksin. Eşin bile olsa çizgilerin olacak. Sınırların bilinecek yani. Tabi bunları en basından beri yapman lazımdı ama yinede hareketlerinle ona gösterebilirsin. Nereni tutsam elimde kalıyo cidden çok ağır gülüm . Mesela sende cok kırılmışsın ama mesajın yine normal. Adam dedigine odaklanmaz ki. Çünkü karsısında tepkisini belli eden biri yok. Bunlara izin verme gülüm. Yaşın daha genc sonra daha cok agır gelir sana..

HurremSultan canım bence kocanı çok fazla şımartmışsın ergen gibi geldi konuşmaları,sosyalleş akrabalarınla ailenle ve ona karşı biraz umursamaz olmayı dene

HurremSultan canım öyle olma işde bak ben 24 yaşındayım bir okadarda erkeklere dair bilgim var çok erkek kankam oldu yalan yok erkek arkadaşım da bunlara sensin demiyceksin benim diyeceksin ben istersem diyeceksin mesela benim eşim çok sert hatta annesi ben tanışmaya geldiğimde emin misin bak bu oğlum diğerleri gibi değil sonra bana gelip yakınma demişti sinirinden bahsediyor yok o iş bende dedim şimdi diyor ki maşallah hiç bukadarını beklemezdim bak yemin ederim sana halası kardeşleri görümcem herkes böyle düşünüyor çünkü sensin demiyorum yeri geliyor 3 gün de konuşmadığım oluyor o sert adam kediye dönüşüp sırnaşmaya çalışıyor mesela daha dün kavgalıydık işimiz vardı otogarda çıktık akşam gittim bi baktım sevdiğim bir yer var oraya götürdü oturduk yedik içtik kalktık hatasını anlamıştı bile çünkü suratına dahi bakmıyorum direk sana mı muhtacım sen ne hakla bana bu şekil davranıyorsun kafasına giriyorum bunları sana söylüyorum ki evet bizden küçüksün tecrüben olmamış yavrum bil biraz kendim de diye anlatıyorum umarım işe yarar 🫶🏻

HurremSultan öyle düşünmekte haklısın ama nereye kadar mutlu değilsin ve 2 tane çocuk yetiştiriyorsun onlara ne kadar yararın dokunsun ki. Onları düşünerek adım at bence ilk kendin değiş yaşın küçük karakterin daha yeni oturuyor.