momkimom evet işte bende onun farkındayım 🤧 o yaşta belki gücüm yetmedi ama şimdi gücü elime alma vakti geldi galiba 🙏😁
Tamirci dükkanı nerde dkdkdk
TombulHatun kız keşke görüntülü konuşsak skdkd birsey diyimce hemen size sorarrdim ne diyim diyeee😁
bukii27 ay ben işte surat yapamıyorum ya. Nefret ediyorum bu huyumdan🤧🤧 ama kararlıyım bakalım şuanda özür diledi çözdük gibi ama bu kaçıncı cozusumuz😪 inşallah birdaha bozulmaazzz
- Düzenlendi
HurremSultan kendin işin yap bunu da aklından çıkarma inşallah herşey gönlünüzce olur canısı🙏🏻🫶🏻
Uykulupingue kim der 32 yaşında ya hala koltuk altını yeni koklamis ergen
bukii27 cidden deniycem bu sefer çok kararliyim🙏
HurremSultan Allah yardımcın olsun.
HurremSultan ay keşke😂
TombulHatun valla beni anca bu paklar xkddkdbbd
HurremSultan bana uyar 😁😁
HurremSultan eşimden önce seni dize getirmek lazım biraz iş sende bitecek yüz verme şu adama hemen 😉
- Düzenlendi
TombulHatun Allah için benim yüzümü sen al dize gelene kadar da bana verme 😂😂😂
HurremSultan bu konuşmalar biraz kaba geldi bana. Sen nasıl karsiladin
HurremSultan 1 hafta kampa gel yanıma 😂😂
HurremSultan ben seni anladim canım. Zaten herkes yazmış, aynı şeyleri yazmak istemiyorum. Sen nerde hata yapıyorsun biliyorsun zaten. Sen cok güçlüsün ama eşinin karşısında güçlü duramiyorsun. Biraz surat asmayı, had bildirmeyi öğrenmen lazım. Bende cok güler yüzlüyüm, eşimle ufak bir tartışma da bile gülerim yani. Ama sonra surat asarım. Laflarimla döverim adamı resmen. Kararlı ve sınırları belli bir kişi olman lazım. Yaşın daha genç, belki yeni yeni anlıyorsun hayatın gerçeklerini ama henüz hic bir şey icin geç degil. Hepimiz eşimizi cok seviyoruz ama sınırın olmalı biraz da. 😊
HurremSultan oy yaşıda varmış kız o zaman senin yaşlarına inmeye çalışıyor olabilir mi
HurremSultan Inanamıyorum bu senin kocanmı😮sanki asker arkadaşıyla konuşuyor😮kız hürrem valla gözümdeki çift profilinizi alt üst ettin resmen ya😪Böyle koca düşman götüne.Bu nasıl konuşmalar benim eşiminde mizacı serttir şakayı falan pek kaldırmaz ama asla bana böyle şeyler demez yani bilemedim.Kocamın gelince ellerini gözlerini öpmem lazım
Eğer aranızdaki konuşma üslubu buysa ben sorun etmezdim ben sürekli hasta olurum ya da aşırı sakarim başıma biseyler gelir eşim de bana sana çürük raporu Alacam der sjsjs
Sabah boynum tutuldu azıcık masaj yaptı harbiden curuksun ha dedi şikayetin mi var dedim güldüm o da varsa nolmus dedi dedim geçti artık Cook gecccc 😂
Bizim de atışmalarımiz sakalasmalarimiz oluyor bazen trip atarım bazen de o sirnasir eder barışıriz ben çok takilmadim yani üslubuna