• +18
  • Kaslı erkekle hiç seviştiniz mi

bukii27 Ay tövbe ben düşündüm hahahaha😂😂 bazıları abartıyor evet sevmiyorum . Kocam askerdeyken müthişmiş. Şimdi götü göbeği saldı 🤣🤣 diyorum kas yap diye

Benim fantazim galiba baklavalarını ısırmak kocamın. Hahshahah🤣

vodi evet biraz olması güzel ama şu sırf kas için yaşıyan erkekler varya itici geliyor bana ama eşiminki gözüme baklava kadayıf dondurma herşey gibi geliyorrr yalarımda ısırırımda bak şimdi eşime yükseldim 😂😂🥵

bukii27 ilk evlendiğimizde benim kocanında vardı ama gitti. Bir daha istiyorum ama az abartsın. Şimdi biraz spora başladı. Baklavası olsun terleteyim ben onu hahshshsjs🤣

vodi tabikide seviştim
          O göbek değil türk kası😎

• vodi bunu yanıtladı.

vodi yatmıyor ki gece kuşuyuz biz bebeyi uyuttum şimdi bizim fasıl başlıyor 😂🥵😍

vodi ohh hadi gözün aydın baklavalarla afiyet olsun sana 😂😂

• vodi bunu yanıtladı.
              • vodi bunu beğendi.

Eskobar of yağlı yağlı bıngıl bıngıl kas. Hep erkekler bizim vücudumuz üzerinden pirim yapıyor onlar ipimle kuşağım hesabı yayıyorlar evlenince

Eskobar benim koca da kas yapsa boylu poslu azcık kası olsa üffff🤤🤤

bukii27 diyetteyim kocamın baklavaları yerim artık hahahahs

vodi hahahah işde onları söylüyorum yarasın canısı diyette bozulmaz 😂

vodi kız birde kaç gündür temizlik yapıyorum 😂 yorgunum ama eşimin karşımda oturması yetiyor gidiyor yorgunluk birde iyi davrandımı aman Allahım diyorum 😂😂

vodi benimki boyu boyuma🤣
                      Topuklu falan hayal serdar ortaç gibi oluyoruz karısının adı neydi onun😂