• +18
  • Kaslı erkekle hiç seviştiniz mi

vodi yatmıyor ki gece kuşuyuz biz bebeyi uyuttum şimdi bizim fasıl başlıyor 😂🥵😍

vodi ohh hadi gözün aydın baklavalarla afiyet olsun sana 😂😂

• vodi bunu yanıtladı.
    • vodi bunu beğendi.

Eskobar of yağlı yağlı bıngıl bıngıl kas. Hep erkekler bizim vücudumuz üzerinden pirim yapıyor onlar ipimle kuşağım hesabı yayıyorlar evlenince

Eskobar benim koca da kas yapsa boylu poslu azcık kası olsa üffff🤤🤤

bukii27 diyetteyim kocamın baklavaları yerim artık hahahahs

vodi hahahah işde onları söylüyorum yarasın canısı diyette bozulmaz 😂

vodi kız birde kaç gündür temizlik yapıyorum 😂 yorgunum ama eşimin karşımda oturması yetiyor gidiyor yorgunluk birde iyi davrandımı aman Allahım diyorum 😂😂

vodi benimki boyu boyuma🤣
            Topuklu falan hayal serdar ortaç gibi oluyoruz karısının adı neydi onun😂

vodi eşim biskolata erkeği değil ama kaslı 😍 senelerdir spor salonuna gidiyor. Ve bisikletle ise gider gelir

• vodi bunu yanıtladı.

vodi ayy benn ♥️🙈 eşim evlenmeden önce aşırı kasliydi karın kol sirttt🤤🤤🤤🤤🔥 deli gibi seviridik ilişki sonrası uzanirdik böyle ellerim karnına degidinde o baklavalar o kıvrımları ayyy ne güzeldi 🤤🤤♥️ şimdi aşırı gobuklu ama yine herşey çok güzel 😁😁🌺
                Birde yeniden spora başladı bakalım bir seneye belki torlarlar belki 2 bile olabilir😁😁

• vodi bunu yanıtladı.
                • vodi bunu beğendi.

etoile huuu huuuu şanslısın 😂 eskiden arabamız yokken. Kocamda bisikletle giderdi . Ahh ahh 🥲