urezlinga636 senin acikligin kimseyi ilgilendirmedigi gibi tesettürunde kimseyi ilgilendirmez 30 yaşındasın yahu. Cilbaba gelince hazır oluyor benim bildiğim omuzlarından aşağı doğru inen durumum olsa bende onlardan giymek istiyorum ama çok pahalı ve şuan bebek emziriyorum zaten giyemem sanırım giyenlere hayranım ama🥰

urezlinga636 diyanetin 2 ciltlik ilmihali var burada fıkıh ve inançla ilgili sorularına cevap bulabilirsin. Siyer olarak İbrahim Sarıçam Hz. Muhammed Evrensel Mesaj diye bir kitap var onu okuyarak peygamber efendimiz hakkında bilgi sahibi olabilirsin. Camilerde mutlaka Kur’an öğretici bir kadın görevli oluyor sıfırdan Kur’an öğretiyorlar tefsir siyer fıkıh gibi konulara da değiniyor oraya gidebilirsin.

urezlinga636 ahh ne güzel bende tesettürlüyüm ama senin gibi cesaretli değilim 🥺 Allah içine o sevgiyi vermişse sakın korkma sen seçilmişsin demekki 🌸 instagramda belizden butiği öneririm istediğiniz tarz orda var

Eğer aynı şehirdeysek dini bilgi ve kuran eğitimi için yardım edebilirim çarşaf tarzı ağır gelebilir dinimize uygun yine giyinebilirsin bol kıyafet ve eşarplarla olumsuz tepki moralini bozabilir kendini de güzel hissedeceğin tarzı bulmalısın

urezlinga636 aminn insallah Rabbim tum olmuslerimizi cennetine kabul etsin🤲🏻 ölümün ne zaman gelecegi belli degil, istiyorsan geciktirmeden yap bence🌸 arkadaslarin dedigi gibi cevren ters tutumda oldugu icin direkt carsafla baslaman alacagin yorumlardan oturu seni demotive edebilir. “Onlara ne, ben takmam” diyorsan ne guzel. Ama insan illa ki etkileniyor bir noktada, o yuzden baslangic olarak feraceyle de deneyebilirsin kendini💖

urezlinga636 çok şükür çok mutluyum ben iyiki nasip olmuş 😊bu arada kendini de geliştirecek ilmini arttıracak şeyler oku izle hayal hanem in videolarını ve Mehmet yıldız ın kitaplarını okuyabilirsin

Birkul1 tavsiyelerin icin cok teşekkür ederim kuzumm 🌸
            😘😘😘 Bakacağım cok sagolll 🙏♥️

Regina
            Amiiiiin 🤲🏻 aşkom isin maddi boyutu daa biraz onemli aslinda simdi ferace alcam sonra çarşafa ayri para :) birde cok pahali duzgun kumasi guzel gorunumu guzel olanlar en asssa 1000 tlden basliyor ya o kafami karistiriyor 😘
            Gerçi şöyle düşünüyorum ilk feraceyle baslarsam sonrasi icin evde misafir varken feraceyi giyerim. Cunku ben kadinlarin yaninda bile ortunmek istiyorum. Bu nasil bir istektir bilmiyorum ama kendim ve aile ici disinda kimse saclarimi vucut hatlarımi gorsun istemiyorum .. bu arada vucudumu cok begeniyorum cok cirkinde degilim ☺️☺️ hani desem ki kamufle olmaya calisiyorum yook degil 😁 birisi yorumda yazmis sen secilmissin diye sanirim oyleyim ☺️😁 haftaya insallah gidip alacagim yada Trendyoldan alacagim parayi denkleyeyimde biiii :))))

Uykulupingue
            Kuzumm yorumunu gece gördüm ruyama girdi bu secilmislik konusu ☺️☺️
            Bunun cesaretle alakasi yok bak cidden. Yapman lazim bence harekete gec. Ahirette cesaret edemeyip yok ben bu lavlara giremem diyip cennete geceyim ben diyemeyecez ki 😁 tovbe tovbe 😁😁😁 kiz ne guldum bu yazdigima ben 😁 dedigin sayfayada hemen simdi bakacagim cook sagol balim allah razi olsun ♥️♥️♥️🙏🙏🙏

xyzem
              Ankara da yaşıyorum ben sen nerdesin ki ? Ozelden nasil yaziliyor bulamadim

momkimom tefsir fıkıh diyorsun inan bunlari bile bilmiyorum. Once ne olduklarini öğrenmekle başlayacağım.

hepiniz mukemmel insanlarsiniz allah hepinizden razi olsun ♥️🙏

urezlinga636 öğrenirsin önemli olan bu yola çıkmak. Unutma ki kalpteki iman ve hidayet anca Rabbim isteyince oluyor çevrende tepki alabilirsin eleştirirler vazgeçirmeye çalışırlar yılma çünkü bu yol zorlu ama güzel hele yolun sonu her şeyden daha güzel. Rabbim sana nasip etmiş kıymetini bil🙂

@urezlinga636 Çokkk güzel bir düşüncen var hani birden çarşafa girme yavaş yavaş ilk ferace giy bol eşarbı büyük Bi şekilde bazen çarşaf gibi de oluyor yani sonradan da rabbim nasip eder çarşafa girersin inşallah önemli olan senin düşüncen kimse karışamaz ahirette tek başımıza olacağız onlar yüzünden ahiretimizi maf ediyoruz genel olarak da diyorum hep başkalarını düşünerek kendimizin verdiği kararı es geçip başkalarını düşünüyoruz…
                    Her şey gönlünce olsun inşaAllah☘️

urezlinga636 kapanma isteğine kimse engel olamaz hakları yok her kim olursa olsun Rabbimiz kapanmayı emir etmiş kimisi getiriyor kimisi getirmiyor yerine ama demem şu hakkı ile kapanacaksan ve sonsuza dek açılmayacaksan kapan kapanmak çocuk oyuncağı degil çünkü sıkıldım hadi acılıyım demek ile olan bir iş degil iyice düşün ve kararını ona göre ver…
                      Sen ne yapmak istersen nasıl davranmak nasıl yaşamak istersen öyle yaşa kimsenin karışma hakkı ister eşin ister sevgilin yada ailen olsun hakları yok kendi mantıgın düşünce ile harakete geç iyice düşün ve taşın net bir karar ver kimseyi dinlemeyip yapmak istediğini yap

urezlinga636 çarşafın iç kısmında iki tane ip bulunuyor bone gibi düşünün enseden bağlıyorsunuz onu sabit kalıyor ozaman 😊

sirinhatun-18
                          15 yasimdan beri istek var ama biraz daha zaman gecmesi gerekiyor diye dusunuyordum hep. Acilip hem günaha girmek var hemde milletin ağzına laf vermek var diye herzaman düşündüm… Cok sagol kuzum allah razi olsun ♥️