lidyaaa__ Queen_ Duşta olanı kopurterek şampuan gibi yani vücuduna sürüp duruluyorsun ipek gibi oluyo cildi birde belki biliyodursun ama uyuzda da egzamada da duş suyu sıcak olmamalı ılık hatta soğuğa yakın cildiye Dr söylemişti canım..
Queen_ lidyaaa__ bende sıcak yapiyorum ya buna.dikkat edeyim canim cok teşekürler kizlarimiz aynı yaşta bide 🤭 18 ay demiştin demi
lidyaaa__ Queen_ Ben atıyım sen yinede alırken bı eczanede sor yada Dr sorup al bebeğin ne kadarlık bilmiyorum bize 5 aylıkken vermişti
lidyaaa__ lidyaaa__ Soldaki losyon sağdaki nemlendirici küçük olan da coresatin nemlendirici oda çok güzel
Queen_ lidyaaa__ bunları alayim bi canim xabion bizde de var kullanmadim ama bunu bi denicem uyuz dan da şüpheleniyorum hala kolay gecen bişi değil tekrarlayabiliyor dediler
lidyaaa__ Queen_ Kızım 3 buçuk oğlum 17 aylık ☺️ Rica ederim canım Allah hepsine şifa versin inşallah geçer ❤️
lidyaaa__ Queen_ Evet sönüp tekrar çıkabiliyormus xobin kurutuyo yaraları iyi bence gece kaşıntısı geçse yine yeter ya uykusuzluktan ölüyorum 🥺
Queen_ lidyaaa__ ya hala devam ediyor mu bizimde ara ara oluyor ya gece de uyaniyor nasıl geçecek bu kaşıntı bilemedim
lidyaaa__ Queen_ Kızım artık kaşımıyor onda yaralar yok cildinde deri altında yani beyazlıklar var nemlendirici kullanıyorum şuan da. Oğlumda da ara ara kaşınmalar oluyor sık yaralar geçti büyük yaralar kaldı Ben de anlamadım bak birazdan fotoğraf atayım
Queen_ lidyaaa__ benim kizimdaki o küçük beyazliklardan işte ona bioderma ismarladim gelince hemen kullancam
Queen_ lidyaaa__ oyyy kuzum ya geçmiş olsun bizimde ilk böyleydi işte iki tane kırılıp içilen iğne verdi fucicort krem bide cetryn şurup öyle geçti bide kükürtlü krem verildi beyazliklar var dedigim gibi bide egzama var kimi yerinde kirmizi