Uyuz Salgını
lidyaaa__ oyyy yavrum benim bir bileğim yok canım da inşallah yardımcı olabilecek bir arkadaş çıkar geçmiş olsun
belladonna Teşekkür ederim inşallah
lidyaaa__ oy oy yavrularım benim en korktuğum şeylerden biri 😕tam.bi bilgim yok ama duyduklarım aile bir odada yaşayıp diğer odaları izole ediyorlarmış odada ki her şeyi perdeleri kadar yıkayıp temizliyorsunuz kullanmadığınız dolapta duran kıyafetleri 1 hafta poşette havasını aldirip bekletiyorlarmis ve kükürtlü sabun bide wilkinson diye Bi krem duymuştum ama bebeklere kullanılır mı bilmiyorum
kizsidikaa Teşekkür ederim herseylerini ayrı tutuyorum evi sürekli havalandirip temizliyorum. Ama yok ywni bulasinca geçmiyo. Kükürtlü sabunu deniycem. Wilkinson kremi kızıma kullandım geçmedi. Birde eczaneden karma krem yaptırdık bir hafta söndürüyor tekrar çıkıyor
Shea yağ Dene…
İnstagram isim Fadhilaorganics..dene eminim geçecek.
lidyaaa__ biz egzama için doktora gitmiştik bu kaşıntıları için mısır nişastalı su yap banyoda o suyun içinde oynasın demişti bir deneyin isterseniz çok iyi gelmişti egzama kaşıntılarına ve geçirmişti bizimkini tamamen zararsız ve doğal bir deneyin derim
- Düzenlendi
lidyaaa__ kwellada diye bir losyon var vücut için ve aynı markanın baş için de şampuanı var bu ikisini yazdırın sağlık ocağında kullanın ben 5 kez uyuz geçirdim en son 2 bucuk ay önce 3 aylık bebeğimle beraber
Onunla hemen geçiyor
Kaşıntılar için de stilex yazdırın kaşınan yere sürün anında kaşıntıyı alıyor
Her şeyi yıkamaya çalışın yıkayamadığınız şeyleri yorgan vs çöp poşetine koyup ağzını bağlayıp 3 gün bekletin serin kuru bir yerde ölüyorlar o zaman
İnşallah şifa olur size de geçmiş olsun
Susunbebekuyuyo Oğlumun egzaması var zaten birde yumurta alerjisi var. Bu kaşıntılarla beraber kafasındaki egzamalarda arttı.Suyu araştırıp deniycem teşekkür ederim
designerss Çok teşekkür ederim ☺️
lidyaaa__ valla canım benim kaynanam oldu ama iki cocuguma da bana da esime de kayin babama da gecmesi bilmiyorum yani dr da demis benim esim oldu aynı yatakta uyuduk bana gecmedi diye her insana gelmiyo bu bi bocek ve yumurta bırakıyor evet kaşıntı etti mi baya rahatsız eder uykuyu kaçırıyor kaynanamdan biliyorum duştan sonra da cok felaket olur saglik ocago kaynanama bi sabun vermis onla yikandi sabun üstünde kurudu ve ustune vazelin ve kukurt karisimi bsy yazmis eczaneden onu surdu ertesi gun 2. Kez yikanmadan bidaha sirdu sonra 3. Kez herseyini 60 derecede yikadik carsafibi yorgan yuzunu sonunda gecti bereket bize bulasmadi bilegine bakip anlamis gectigini dr yani saglik ocagina dr a gidebilecegin yere git cnm baktin olmuyo evi ilaclat ya bu bo bocek dedigim gibi demek ki cok yere yumurta birakmis ilaclatma imkanin olursa yaptır yani
lidyaaa__ o zaman kesinlikle mısır nişastalı suyu yapın çok iyi gelir kaşıntısı kızarıklığı söner