dilhun Kız ne hergünü ayda 2 anca geçen gün prezervatif aldım hediye paketine sardım işteyken sana bi hediyem var dedim geldi verdim güldü bi şeyler bekledim ve olmadı söyliyceklerim bu kadar
dilhun sirinhatun-18 kız libido diye bi şey yok adamda vecelik bile sevmiyo b3n varya tam bi gecelik kadınıyım ama sıffır sıfffır sıfffır diyorum ki erkek olsam varya mahfolmuştun
sirinhatun-18 dilhun sende giyme o zaman daha belki kendisi der giy diye uzun zaman sonra belli olmaz knk
superisi_ Burnumageliyoduslkmsn Bence orda eşine fotoğraf atsana diyo ben öyle anladım. Hani demissin ya ben gecelikle bekliyorum eşim maç izliyor diye. Oda fotoğraf atsana kız diyor yani
sirinhatun-18 dilhun tam bir gecelik kadınısın He harbiden de kanka peki hep mi böyleydi yoksa yeni olan birşey mi sana karşı soğumuş olabilir mi öyle hissettin mi hiç
sirinhatun-18 dilhun kadın ister istemez kendini kötü hisseder ya eşine o kadar giyin et bekle gelmesin zoruna gidiyor insanın
dilhun sirinhatun-18 evlendiğimiz zaman fel filmi yatakta izleyelim der filim izlemez koklaşırdık ma o zman ki hevesi vardı şimdi ölü balik gibi doğum sonrası böyle oldu neden dedim senden değil benden kaynaklı dedi