etoile evet istiyorum o modeli keskin yüz çene hatları olan kadınlarda çok hoş duruyor ama hala kendimi ikna edemedim 🥹

Dikkat çeken kadınlar genellikle vücut şekline göre giyiniyor. Birde cilt alt tonu diye bir şey her renk herkese gitmiyor eğer cilt alt tonunun ne olduğunu bulabilirsen o renklerle kombin yaparsan kendini ortaya çıkarırsın. Makyaj olsun giysi olsun bu cilt alt tonuna göre yapılınca gerçekten fark ediliyor.

Kadın dedimi;erkeğin burnundan girip çıkacak erkek farketmiyecek. 🤗😉😂
      Kadın dedimi zengin olacak ayakların üstünde duracak erkeğe muhtaç olmıyacak. ✨️
      Kadın dedimi,akıllı zeki basiretli olacak çoçuğu ile beraber kendisi için yaşıyacak.😌🖤
      Kadın dedimi libiodusu yüksek olacak..🥰

queen_cicek valla temelinde bir kadın kendine yakışanı giymeli en önemlisi bu bazen görüyorum ve diyorum ki bunun bir ailesi arkadaşı yokmu uyaracak nasıl giymiş bunu? 😂 mesela bende çok zayıftım kendime asla etek ve şort yakıştırmazdım ama göğüslerim o zayıflığıma rağmen iyiydi genelde üst kısmımk dar alt kısmımı bol kıyafetler seçerdim şimdi bazı kızlar var yani o kiloya o tayt olmuşmu diyesim geliyor iç çamaşırı belli olacak derecede incelmiş o tayt ben senin vücuduna uygun değilim diye bağırıyor tabi isteyen istediğini giysin hiç problem değil kişiliğinden eksiye düşmesin insan 💕

queen_cicek ben genel olarak kadın beğeniyorum yaaa🤤💕 kadınlar bana çok güzel yaratilmis gibi geliyor. Böyle yolda yürürken sanki hepsi parlıyor gibi geliyor🤭🤭😁 ben kadın ırkına aşığım hem omuzlarında o kadar yük olup hep bu kadar güçlü olup hemde çit kırıldım narin olmak bambaşka 🙈🙈 sadece kirli temiz pasaklı olanları sevmiyorum dış gorunus olarak birde kendine yakismayani giyenii.. ya meselaaa crop var crop varr. Kilolu bir insan kendine yakışanı giymeli bazı kıyafetler aşırı ucuz duruyor. Asla beğenmiyorum. Niye giymiş ki bunu diyorum içimden. Aynı şey zayıflar için de gecerliii yani kendine yakışanı giydikten sonra kötü durmuyor bence kıyafette ben mesela ince bacaklı kızlara mini etek yakıştırıyorum ozlelikle pileli etek. Ya ne bilim yakışanı giyin ayol hepimiz guzelizzzz😁🔥🔥

momkimom bana meselaaa siyah ve kırmızı yakısiyor birde beyazzz onun disinda giydiklerim modumu bile düşürüyor 😂😂😂

queen_cicek bak mesela şey lafına bende katılıyorum bu arada. Evlenmeden önce vücudum incecikti yine kalcam vs. Vardı ama şuanda 72 kilo olmama rağmen kendimi o kadar beğeniyorum kiii ve ben kendimi beğendigim için kimse bana birşey de diyemiyor,😂🤍 mesela kapaliyim ben öyle tam fizik belli olmuyor o yüzden ama ciplakken hele de o gecelikleri giyince kendimi o kadar beğeniyorum o kadar güzel duruyorki herşey şuanda resmen kadın olduğumu hissediyorum önceden öyle değildi ama içi doldukca güzelleştigini hissediyorum😁🔥🙈