momkimom bana meselaaa siyah ve kırmızı yakısiyor birde beyazzz onun disinda giydiklerim modumu bile düşürüyor 😂😂😂

queen_cicek bak mesela şey lafına bende katılıyorum bu arada. Evlenmeden önce vücudum incecikti yine kalcam vs. Vardı ama şuanda 72 kilo olmama rağmen kendimi o kadar beğeniyorum kiii ve ben kendimi beğendigim için kimse bana birşey de diyemiyor,😂🤍 mesela kapaliyim ben öyle tam fizik belli olmuyor o yüzden ama ciplakken hele de o gecelikleri giyince kendimi o kadar beğeniyorum o kadar güzel duruyorki herşey şuanda resmen kadın olduğumu hissediyorum önceden öyle değildi ama içi doldukca güzelleştigini hissediyorum😁🔥🙈

queen_cicek fizik hakkında yorum yapamam ama bence kadın dediğin en en en önce temiz olmalı, saçları, tırnakları, kıl tüy işleri, kokusu bile temiz olmalı. Temiz kıyafet giymeli, yok orası çamaşır suyu, yok burası sökülmüş olmamalı. Sonra erkeğini çekip çevirebilmeli hem minnoş olmalı hem babayiğit olmalı ama dişiliğinden asla ödün vermemeli ve ne olursa olsun keyifli olmalı. Kadın keyifli olunca tüm dünya güzelleşir 🫶🏻 dahası da var elbet ama ben bu kadarını yazdım ✨

queen_cicek bişey dicem kilo alınca meme de popoda bariz büyüdü mü ve kaç kiloydun önce şimdi kaç kilosun

Birkul1 45 kiloydum hiçbiri yoktu dündüzdüm şimdi 59 kiloyum evet baya fark etti vücudum hemen gösterdi

queen_cicek çok iyi valla sevindim senin adına 😊 ben zayıfım 2 kez doğum yaptım hamilelikte aldığım bütün kiloları geri verdim 🤦🏻‍♀️ kilo almak çok zor bea

Birkul1 benimde biraz göbek kaldı sadece ondan muzdaribim bende o göbeği gönderemedim ama kalça vs memnunum bende iştahta açılmıştı 🙂

Birkul1 ben herşeyden yiyorum ama özellikle ekmek ağırlıklı ve akşamları yemek yiyorum yada arada yoğurt salatalık semiz otu karışımı yapıyorum oda bastırıyor salatalıkları rendele semiz otunu doğra üstüne yoğurt kırmızı biber tuz nane ama sulu yapmıyorum kaba olacak bak yazarken ağzım sulandı 😁