queen_cicek fizik hakkında yorum yapamam ama bence kadın dediğin en en en önce temiz olmalı, saçları, tırnakları, kıl tüy işleri, kokusu bile temiz olmalı. Temiz kıyafet giymeli, yok orası çamaşır suyu, yok burası sökülmüş olmamalı. Sonra erkeğini çekip çevirebilmeli hem minnoş olmalı hem babayiğit olmalı ama dişiliğinden asla ödün vermemeli ve ne olursa olsun keyifli olmalı. Kadın keyifli olunca tüm dünya güzelleşir 🫶🏻 dahası da var elbet ama ben bu kadarını yazdım ✨

queen_cicek bişey dicem kilo alınca meme de popoda bariz büyüdü mü ve kaç kiloydun önce şimdi kaç kilosun

Birkul1 45 kiloydum hiçbiri yoktu dündüzdüm şimdi 59 kiloyum evet baya fark etti vücudum hemen gösterdi

queen_cicek çok iyi valla sevindim senin adına 😊 ben zayıfım 2 kez doğum yaptım hamilelikte aldığım bütün kiloları geri verdim 🤦🏻‍♀️ kilo almak çok zor bea

Birkul1 benimde biraz göbek kaldı sadece ondan muzdaribim bende o göbeği gönderemedim ama kalça vs memnunum bende iştahta açılmıştı 🙂

Birkul1 ben herşeyden yiyorum ama özellikle ekmek ağırlıklı ve akşamları yemek yiyorum yada arada yoğurt salatalık semiz otu karışımı yapıyorum oda bastırıyor salatalıkları rendele semiz otunu doğra üstüne yoğurt kırmızı biber tuz nane ama sulu yapmıyorum kaba olacak bak yazarken ağzım sulandı 😁

kivicitom kendim için dedim maalesef zayıfken ben öyle değildim ama kendimi beğenmiyordum kilo aldıkçada özgüven geldi iyi hissettim büyük ihtimalle bu mutluluğumu yansıtmış oldum pozitif oldum kendimi keşfettim dediğiniz gibi kendimle ilgili yorumumda benim bedenim olduğu için kilonun beni değiştirdiğini hissettim başkasının bedenini sorgulamadım o yüzden sizin için nedir diye sordum ? insan kendinde neyi beğenirse onu yansıtır bu size göre bakımlı uzun bir saç olabilir mesela. zaten kilolu yüksek auralı insanlarda var itici insanlarda zayıf tatlıda var sert mizaçlı insanlarda ben benim bedenen kilo hissettirdi sizin içinde aura diyelim sizinde fikrinizi almış oldum teşekkürler 🙏

kivicitomşuda ayrı bir düşüncem mesela ama tanımadığınız bir kadının bir görüşte aurasını alabiliyorsanız tebrik ederim çünkü ben bir insanla konuşmadan aurasını anlayamam eğer uzaktan görüp fikir yürüteceksem aura olarak sadece yürüyüşü bakışı his verebilir bunlarda yine fiziki birşeydir sonuçta yani ortaya yine fiziken bir etken giriyor bence