queen_cicek kombin yapamıyorsundur. Her rengk her kadına yakışır ama doğru kullanımla
Kadın dediğin nasıl olmalı
- Düzenlendi
etoile mesele bence tek kombin değil galiba örnek yeşil renk diyim yeşilin bir çok tonu oluyor doğru tonu kullanmıyorum galiba yakıştıramıyorum asla kendime ama bunu hakkıyla yapan kadınlarda çok beğeniyorum ☺️
queen_cicek ayyyy evet mesela ben kurbağa yeşilini hiç beğenmem ama öyle bir yakustiriyorlar ki hayran kalabiliyorum
queen_cicek benim kardeşim hep moda dergisi takıp eder sürekli yeniliklere bakar çok çok şık giyinir. Bence bu geliştirilebilen bir şey. Çok iyi makyaj yapar. Ya o yapiyor çok güzel oluyor aynı ürünleri ben kullanıyorum olmuyor yapamiyorum. Çünkü o izler izler dener siler dener siler yılmadan ben böyle değilim benim sabrım yok
etoile birde zümrüt yeşili var çok beğeniyorum sorma mesela siyahi kadınlra o tonlar o kadar çok yakıştırıyorlarki diyorum galiba ben giysem paspal dururum problem bende ben asla taşıyamıyorum 😁
queen_cicek kumaşın kalitesi de önemli ve dikimi de önemli.
etoile bakın mesela benim için bakımlı tırnak da önemli örnek inci tozunu önerdi bir arkadaşım bir el o kadarmı bakımlı durur bende çevremden görerek ilerliyorum Önerilere her zaman açığım mesela yeni bir saç kesimi var herkes yaptırıyor hoşuma gidiyor sağlıksız uzun saç yerine sağlıklı bakımlı saçlara açığım mesela birisinde görünce İllaki dikkatimi çekiyor bende o modele yöneltebiliyorum
queen_cicek ayyyy evet şu onu kahkullu olan katkat şeklinde
etoile evet istiyorum o modeli keskin yüz çene hatları olan kadınlarda çok hoş duruyor ama hala kendimi ikna edemedim 🥹
queen_cicek ben uyusam burda yarıda bırakmak istemezdim sohbette çok güzeldi ama 😇
- Düzenlendi
etoile çok teşekkür ederim önerileriniz içinde postu linçlemeyip beni anladığınız için iyi geceler 💖☺️
queen_cicek fizik bir yere kadar ben içine bakarım diline gönlüne hareketlerine bakarım
queen_cicek ben direk götüne göğsüne bakarım dermişiiiiim 😂😂
queen_cicek qyyy canım bu gözler ne linclenecek postlar gördü bu post linç yemeyi haketmiyor bence 🤗
Dikkat çeken kadınlar genellikle vücut şekline göre giyiniyor. Birde cilt alt tonu diye bir şey her renk herkese gitmiyor eğer cilt alt tonunun ne olduğunu bulabilirsen o renklerle kombin yaparsan kendini ortaya çıkarırsın. Makyaj olsun giysi olsun bu cilt alt tonuna göre yapılınca gerçekten fark ediliyor.
momkimom teşekkür ederim ☺️
Kadın dedimi;erkeğin burnundan girip çıkacak erkek farketmiyecek. 🤗😉😂
Kadın dedimi zengin olacak ayakların üstünde duracak erkeğe muhtaç olmıyacak. ✨️
Kadın dedimi,akıllı zeki basiretli olacak çoçuğu ile beraber kendisi için yaşıyacak.😌🖤
Kadın dedimi libiodusu yüksek olacak..🥰
queen_cicek valla temelinde bir kadın kendine yakışanı giymeli en önemlisi bu bazen görüyorum ve diyorum ki bunun bir ailesi arkadaşı yokmu uyaracak nasıl giymiş bunu? 😂 mesela bende çok zayıftım kendime asla etek ve şort yakıştırmazdım ama göğüslerim o zayıflığıma rağmen iyiydi genelde üst kısmımk dar alt kısmımı bol kıyafetler seçerdim şimdi bazı kızlar var yani o kiloya o tayt olmuşmu diyesim geliyor iç çamaşırı belli olacak derecede incelmiş o tayt ben senin vücuduna uygun değilim diye bağırıyor tabi isteyen istediğini giysin hiç problem değil kişiliğinden eksiye düşmesin insan 💕