• +18
  • Böyle evlilikmi olur

dirgen ayrı eve çıkın eşiniz eve gelmese de olur kızınızla kafanız daha rahat olur

ayipolmasinama cinsel hayatta değil sadece normal hayatta da arkadaş gibi davransak bile gecinemiyiruz biz malesefki hayatind abuyuk ihtimalle başkası var

bukii27 evet 1 defa yaptı şuanda büyük ihtimalle var gibime geliyor eşimde aileside saygı göstermiyor zaten

buzdankalpler çok haklısınız katiliyorum 2 aylık evliyken eşimin ailesi degil akrabalarindan birkaç kişi demişti

Sevim639 bende sana çoksa sarılıyorum sustum çünkü annemden böyle öğrendim babanneli evde yasagidim için annemde ayni şeyleri yaşadığı için annemden gördüklerimi yapmak istedim sesimi çıkartmaya calissamda kendisi öz halam olduğu için fazla birşey yapamıyorum kaç defa denedim odun kafalı biraz gitmiyo kafasına konustuklarim çokta bakım yapıyorum normalden güzel hoş durmaya çalışıyorum asla bebeğimin saçının teline kıyamam 4 aylık daha fazla caktirmamaya çalışıyorum ama az çok hissediyor ailem var arkamdalar her zaman eşimle ne yapsam aram düzelmiyor inanıyorum ki duzelmicekte Allah’tan başka kimiz varki

Kutnazzz şuan ne desem beni haksız çıkartmaya çalışıyor basariyorda çok şüpheliyim aldatildigimdan eğer onu yakalasam bosancam kesinlikle durmak istemiyorum artik onun yanında ama yakalamam lazim

meyra12 4 aylık kalp rahatsızlığı var çok zor idare ederim gelmesede olur ama gecinemezsiniz diye cikartmiyorlar

Ask_hosmus arkamdalar çok şükür sadece birşeyi kanitlayip gerçekten çekip gitmek istiyorum onun için birazcık daha beklemem lazım

2 ay sonra

dirgen topdur beşki sorun to musun ondan mı istemiyon yoksa bamya mı senin ki de

vodi hıhı evet bayat sizinkide bamya herhalde ordan biliyorsunuz

bir ay sonra

@dirgen bir çift terapisine gidin canım ne eşcinseli birsz olumlu yazin karşınızdaki de bir can üzülür.Kv aynı evde oturudugunuz için ozel hayat cekiniyor olmasin konuştunuz mu bu konuyu üstünde durun

selen_ onunla ilgili konuşmadım cekiniyorda olabilir su aralar biraz daha iyi hayatımızı düzene sokmak için cabaliyoruz