dirgen ayrılın kendi evinize geçin
Böyle evlilikmi olur
dirgen çok uzun oldu kusura bakmayın 6 aylık hamileyken telefonunda bir msj görmüştüm anneme küs gittim 10 gün boyu konuşmaya geldiklerinde ise oğlunu böyle yaptı diye knaitliyorum bana sürekli temizlik yapmıyorsun erkektir o yapar ne var bı selam vermiş dediler bende yazayım o zaman ne var Allah’ın selamı ya diyince sustular bebeğim için mecbur dönmek zorunda kaldim boşanmayı düşünüyorum esimede söyledim tek dediği şey kızım bende kalcak demesiydi artık çekip gitmek istiyorum bu evden akıl verin bana kafayı yiycem az kaldı sağlıklı anne olamıyorum bu evde
okuyanann3 kendi evimiz yok eşimde anneci onun sözünden asla çıkmaz gecinemezsiniz dediler cikartmadilar
dirgen eşinizle adam akıllı konuştunuz mu bu konuyu. İstediğiniz, üzüldüğünüz şeyleri
belladonna evet konuştum hicbirsey demiyor ağzını dahi açmıyor dinlemiyor genellikle
dirgen bu durumdan bayaaaaa memnun demek ki
belladonna menmun olur tabi evlenmeden önce ev temizliğini bulaşığı çamaşırı bile kendisi yapıyordu şimdi anca yatıyor hizmetçi gibi birde ayağına gettirtiyor herşeyi ben olsam bende memnun olurdum otel niyetine kullanıyor evi
dirgen kayınvalideniz kayınbabanız? Madem annesinin sözünü dinliyor kayınvalideniz konuşsa olmaz mı
dirgen şu anacılar evlenmesin yaa kadın içinde geçerli bu evleniyorlar olan elin oğluna kızına oluyor , keşke çocuk yapmasaydın adam zaten yanaşmıyormuş kaynanan niye çocuk yok derdi sende oğluna sor elini sürmüyor derdin en azından, kızın sende kalır daha çok küçük olduğu için eğer boşanmak istiyorsan tabi , ben kimseye kolay kolay boşan demem ama eşini de ailesi etkiliyor gibi geldi , evinizi ayırsanız sanki herşey iyi olur gibime geldi yani bilmiyorum ya senin ailende gelse ailecek otururken ya olur gibi ortak bişey bulun yada boşanmak istediğinizi dile getirin , anne bi yerde mutlu değilse çocuk asla mutlu olamaz bunu unutma
belladonna bircokkez denedim ben halkederim onu diyor öylece kalıyor konu
Ask_hosmus bircokkez konuştum beni umursamıyorlar bile bosanamayida dile getirdim cevap vermiyor takmıyor yapamazsın dermiscesine ben ve kızım mutlu değiliz psikolojim bozuldu artık
dirgen Çocuğu zorladılar diye birşey yok , kendin istemissin bes belli . Sana çocuk soranlara da daha yeni evliyiz diyecektin şimdiki gençler 2 yıl çocuk yapmıyor biz daha evliliğimizin tadını çıkaracaz diye. Sen hemen çocuk düşünmüşsün yani zorlamaayla olacak iş değil çocuk meselesi. Herşey çok baştan yanlış
dirgen Analarına düşkün olan erkekler, oğullarına düşkün olan analar neden başkasının günahına gidiyor bende onu anlamıyorum.
dirgen Bu şekilde mutlu olsan zaten mucize olurdu canım benim.. Bu şekilde hayat mı geçer. Hadi sizi geçtim bu durum evlat yetiştirmenize de yansıyacak
dirgen Bunlar gerçek mi ya? Bari saygı sevgi varmı arada? Eğer sana sevgi de göstermiyorsa niye duruyorsun o evde? Seks evliliğin en önemli 5 kuralından biridir. Çok üzüldüm umarım bi çıkış yolu bulursun☹