bitterdelisi24 TombulHatun eklenmiyor kız denedim özel sohbet ya: bu kadroyla devam edelim bi hele :)
TombulHatun Ecivicivokke etiket yapıyo ama özel tartışma diye etiket gitmiyo heralde dur ben seni etiketlemeyi deneyeyim
TombulHatun Ecivicivokke malesef etiket yaptm ama olmadı ben sana ayrı uygularm sen bizim mekana gel orda daha aktifsin 😂😂
delihatunum bitterdelisi24 benide alllll bende bugün diyetisyene gittim yarından itibaren başlıyorum 💃🏻
Sedaa Etipetito kız benim öyle çok kalın degil, hatta başkalarina göre normal ama benim vücuduma göre biraz kalın gözüküyor bana 😅 benim simitim yok, belim ince ama göbüş azıcık çıktı malesef.
Etipetito Sedaa Benimde alt bedenime göre kalın duruyor işte spor fln yaparken hep üst beden hareket ettirmeye çalışıyorum popom şuan iyi küçülsün istemiyorum😃
Petitbeurre bitterdelisi24 2 aydır diyetteyim ilk defa bukadar istikrarlı yapıyorum 8 kilo verdim 🦋 spor + diyet şeklinde yapıyorum diğer diyetlerimden tek farkı kafa yapımı değiştirdim yani sürekli diyetteyim açım demeyi bıraktım açsamda ohh şuan yağ yakımı gerçekleşiyor diye kendimi motive ediyorum ilk ⅘ gün aç uyumak gerçekten zorluyor çok midem kazınırsa salatalık yiyorum işe yarıyor klişe ama doğru olan kafada bitirmek gerek birde hedef belirliyorum mesela şu tarihe kadar x bir olmayan elbisemi giyinicem gibi ve o elbiseyi o tarihte giymek mükemmel birşey 🥂
bitterdelisi24 Petitbeurre kesinlikle bende kendime ödül veriyordum her ay kendime birsey alırdım:))) ama saldım nedense…. inşallah topqrlcam çünkü sırtım falan ağrımaya başladı artık
Petitbeurre bitterdelisi24 Motive olmak çok önemli bence yani hadi diyet yapıyım değilde ciddi istemek gibi düşünebiliriz
bitterdelisi24 Petitbeurre evet zaten diyet gözüyle baktığın zaman olmuyo sürekli tetikte gibi oluyorsun :)
nazindirella bitterdelisi24 herbalife ürünleriyle kilo veriyorum 1 ayda 6.5 kilo gitti bile ama gruba katılmak isterim 😍