lidyaaa__ belladonna Ben yemeden içmeden kesildim vallahi midem bişey almıyo sigara kahveyle duruyorum 😶
belladonna lidyaaa__ ahahaha kız benimde sürekli aklıma geliyor ya görsel şeyler de hafızam da daha iyi kalır keşke silinse resmen milim milim aklımda
lidyaaa__ belladonna Vallahi benimde öyle gördüklerimi asla unutamıyorum amk korkulu rüyam oldu yorumlar devam ettikçe gözümün önüne geliyo
Birkul1 Buzlulimonatam ay evet 🤦🏻♀️ en basiti asansör inip binmek asansörde kalınan süre çok kısa demi onda bile ter kokusu kalmış oluyo 🤦🏻♀️
Afrodit etoile Ah canımm giremiyorum o kadar yoğunum ki bu aralar fırsat bulunca girip bakıyorum biraz düzelsin işlerim geri döneceğim 🌼🌼
Buzlulimonatam Birkul1 aynen öyle valla hani anlarım kimisinin hastalıktır bilmem nedşr ama kimi cidden pasaklılıktan geliyor bi deodrant çantada bulundurmak zor değil veya her gün duş almak zor değil çok şükür herkesin evinde su var şampuan var ama koku hala var
Enerciii lidyaaa__ kız iyiyim ben asıl sen nasılsın nerelerdeydin Ne var ne yok özledim senin postlarıda 😍
lidyaaa__ Enerciii Bebislerimle uğraşıyorum artık büyüdüler kavgalar çok oluyo 😅 Bende senin sohbetini özledim canım 😍