belladonna Rouge ay bende öyle ya. Bir arkadaşım çok seviyor bana, nasıl sevmiyorsun sana şaşırıp kalıyorum diyo ben asıl sevenlere şaşırıyorum diyorum gerçekten de öyle 🙈
sirinhatun-18 Rouge yarın için mantı yapacağım o yeter hamur işi yaptım mı başka yemek yapmıyorum şişiriyor zaten
HurremSultan Rouge aaa o yemek değil ayol ara ogunun arasiii dkdkdk karın doyurur ama yarım saatlik🙈🤭😁😁
HurremSultan Rouge kahve yaptım yanijda iki çikolata jelibon yedim ya of dkdkdk sabah 71 değil. 73 çıkabilirim 😂😂😂 neyse Allah’tan emziriyorum da bebem.yediklerimi benden alıyor 🤭🐣
HurremSultan Rouge ayyy bende çok seviyorum alışverişi en sevdiğim de milyoncu gezmekkkkk ayyy saatlerceee gezebilirim🤭🤭
Rouge HurremSultan ben market alışverişini ayrı seviyorum ya ürünlere tek tek bakıyorum ne yeni gelmiş etmiş yeni seyler denemek falan😍
TombulHatun Afrodit bayılıyorm ya soğanlı yaptn mı hiç soğanlı da çok güzel oluyor ben elde açmayla uğraşamam hazır yufka candr 😂 kayınvalidem de hep elde açar hiç hazır yufkayla yapamaz
Copper Rouge teşekkur ederim canım. Yok çok şükür ateş olmadı sadece o aşıdan kaynaklı uykuya zor daldı sürekli uyandı 😁 gözünü açıp ay bu kadın yinemi bana bakıyor başımda deyip geri uyudu 😂
Rouge Hemcins bu da güzel bunu şimdi yapıcam😂aksam yapılan kahvaltıları cok severim yanına zeytin cay falan😍😋
etoile TombulHatun hem şöyle düşün ıspanak çok mu seviyorsun her gün ıspanağı görüyorsun. Sevgin kabarıyor. İspanaga doyuyorsun