momkimom işte pencere önüne koydum güneş almıyor evim hiç ams gün ışığı yeterli olur diye düşünüyorum orda kalsa kendine gelir mi
Orkide çiçeği
Resimdeki gibi kaldı işte 2 tane küçük bişey
sirinhatun-18 tomurcuklar açabilir döküledebilir belli olmaz sen suladın mı?
- Düzenlendi
sirinhatun-18 Birkaç gün cam kenarında dursun orda dinensin bi kendine gelsin.Ara ara suyunu kontrol et şuanlık yapacak biseyin yok bekleyeceksin canım.Daha sonra çicek satan yerlere sor onlarda orkide coşturanlar var denersin.Olmadı okaijenli su denersin internetten bak nasıl yapıldığina ama direk alıp dökme🙂
momkimom bugün öyle görünce belki susuzluktan olmuştur dedim 2 yemek kaşığı su verdim
Yasak_elma umarım düzelir yaaaa gerçekten sabahtan beri düşünüyorum cok üzülüyorum eşim gelirken iki tane çiçek almış onlara bile sevinemedim
sirinhatun-18 Umarım canım🤷♀️Zaman ver bakalım biraz
sirinhatun-18 kökleri yeşile döndüyse su yetmiştir. İnstagram da nurgülce diye hesap var orada ayrıntılı yazıyor her şey oraya bak istersen.
Yasak_elma ah bebikim bu çiçek severligim beni öldürücekkk
momkimom ss atma şansın var mı güzelim veya hesabı buraya etiket yapman
Fotoğraf atmasını beceremedim ya @nurgulce.nl hesabın adı.
momkimom tamamdır canısı buldum cok sağol
sirinhatun-18 rica ederim orkideler ölmesin diye hep😀
momkimom ilk defa aldım kaynanam cok bakıyor ona soramıyorum laf sokmak için yer arıyor cünkü bana bende buraya sordum sayenizde orkideö yaşayacak herhalde
sirinhatun-18 yaşar inşallah ya biraz bataklık gibi orkide işi bir tane de şundan bir tane de bundan derken bir çok oluyor.
cicekekmek ayyy sarısıdamı var 😍😍 bende surekli mavileri aldigim icin ondan beyaz dolu 😁 nasilsa digerleride oyleymis madem deyip almamistim
Copper çok tatlısınız 😂 evet evet çok güzeller ama benim favorim mor 🙈
sirinhatun-18 orkide nin anlamı var mı yani bisey demekti unuttum neyi temsil eder