Yasak_elma umarım düzelir yaaaa gerçekten sabahtan beri düşünüyorum cok üzülüyorum eşim gelirken iki tane çiçek almış onlara bile sevinemedim

sirinhatun-18 kökleri yeşile döndüyse su yetmiştir. İnstagram da nurgülce diye hesap var orada ayrıntılı yazıyor her şey oraya bak istersen.

Fotoğraf atmasını beceremedim ya @nurgulce.nl hesabın adı.

momkimom ilk defa aldım kaynanam cok bakıyor ona soramıyorum laf sokmak için yer arıyor cünkü bana bende buraya sordum sayenizde orkideö yaşayacak herhalde

momkimom digerleri renkli cikiyor dedikten sonra taktim kafaya bugun gidip alicam😆 eşim az once dedi bugun napalim nereye gidelim orkide almaya dedim adam ruyandami gordun ben gezmek icin diyorum dedi 😅😅😅😅😅 ne bilsin muhabbeti

cicekekmek ayyy sarısıdamı var 😍😍 bende surekli mavileri aldigim icin ondan beyaz dolu 😁 nasilsa digerleride oyleymis madem deyip almamistim

Copper migros bim a101e filan gidip bak öğretmenler günü için geldi. Gördüğün renk açıyor yeniden mavi hariç 😀

Copper çok tatlısınız 😂 evet evet çok güzeller ama benim favorim mor 🙈

cicekekmek gerçek renkli orkideyi gören masum köylü gibi oldum öyle derler ya (bunada alınmasın kimsede şimdi )😆😆😆

momkimom dün migrosta gördümde pörsümüş hep başka yerlerede bakarım sagol canım

Birkul1 orkide yeryüzünde açan ilk çiçek miş. Birisine orkide alırsan sen benim gönlümde açan çiçeğimsin demek oluyomuş.