Kizlar ben tesettürlü birisiyim. Uzun zamandır böyle istediğimi giyemiyorum hamilelik vs derken tarz marz kalmadı. Sizler nasıl giyiniyorsunuz bana link atar mısınız. Bu arada ben çok dar yada aşırı kısa giymiyorum onu da diyeyim onun dışında birde tamamen boydan elbise giyemem emziriyorum🥲😬 bana güzel elbiseler ciciler önerir misinizsss🤭♥️💕✨🙈
Tesettür giyim
Allday markasının sweat tunik boyları normalden uzun oluyor bakın isterseniz.
Manuka,be blue,suud colection, emnora
bubenimoykum bakayım canım teşekkür ederim
Benim bi arkadaşım biçok markanın kısa elbiselerini tunik olarak kullanıyor. Hatta bu üzerimdeki elbiseyi de tunik yapıp kırık beyaz pantolonla kombinlemişti. Sen de uzun kızsın, böyle kombinleyebilirsin belki.
melebek bu senmisinnnnnn dkdkdk
aftma bunlar çok pahalı kız dkdkkd
Evet 🥲
melebek ne kadar güzelsin kizzz 😁🙈 massallah sana 🥰🐣 ama ben sevmiyorum açıkların elbiselerini açıklar giysin bak ne güzel olmuş öbür türlü elbise olduğu belli oluyor gözüme hoş gelmiyor 🥲
melebek birde çantan çok buyuk ya içine ne koydun ağır gelmedi mi dkdkd
Canımsın 🥰 tercih meselesi, ya arkadaşım yakıştırıyor ya da arkadaşım diye ben beğeniyorum 🤪
Ahahhahahahhaha müdürümün vicdanı ancak sığar 😂
ya benim cüsse büyük olunca elim hep böyle minik takılara, aksesuarlara gidiyor galiba 🥲
melebek evet arkadaşlar ne yapsa iyi yapar güzel yapar dkdkkd
melebek boyun kilon kac aşkım 😁
Senden 8 cm uzun, 61 kg.yim, böyle de tanıyorum seni 🤪
HurremSultan ay bende görümcemin nişanı için bişeyler arayışındayım. Çok büyük bişey olmıcak 50 60 kişi arasında falan ama nasıl bişey alsam bilemedim ya varsa önerileriniz alırım valla takım mı giysem elbise mi bilemedim
melebek vay beeegghhh benden o kadar uzun olup benden az kiloda olman🥲😁😁 biz tartılara bir günde kusmedik ve gülüm 😁😂😂