HurremSultan

Ahahhahahahhaha müdürümün vicdanı ancak sığar 😂

ya benim cüsse büyük olunca elim hep böyle minik takılara, aksesuarlara gidiyor galiba 🥲

HurremSultan ay bende görümcemin nişanı için bişeyler arayışındayım. Çok büyük bişey olmıcak 50 60 kişi arasında falan ama nasıl bişey alsam bilemedim ya varsa önerileriniz alırım valla takım mı giysem elbise mi bilemedim

melebek vay beeegghhh benden o kadar uzun olup benden az kiloda olman🥲😁😁 biz tartılara bir günde kusmedik ve gülüm 😁😂😂

LAVINIA__ trendyolda bak derim ama tek seferlik giyilicekse dolaptan alabilirsin ben abiye giyikce dolaptan alıyorum 🤭 bak hatta resmini atım sana 200 TL’ye falan aldım dkdkd

LAVINIA__

Kevserbahadır sayfasına bak derim elbiseler com hos. Ve cok abartı degil. O takımlardan alacaksan instagramda yine fatoş butik var cok hos

superisi_ aslında evet güzel şeyler var. Ben ceket falan giymeyi çok severim acaba diyorum yine öyle bir takım falan mı alsam ceketli gibi ya

superisi_

HurremSultan şöyle bir elbise beğeniyorum uzun zamanlardır hep de giymek istedim ama nasip olmadı modası geçti artık dedi bir kaç kişi sinir oldum hevesim kaçtı 😂😂 altına ayakkabımı bile ayarlamıştım yaa
              https://mutluresim.com/images/2023/11/25/nfal2C.png. Çok güzel bu olsun falan deyin de ikna olup alıyım ya 😂😂 öyle bişey istiyorum bende