HurremSultan LAVINIA__ trendyolda bak derim ama tek seferlik giyilicekse dolaptan alabilirsin ben abiye giyikce dolaptan alıyorum 🤭 bak hatta resmini atım sana 200 TL’ye falan aldım dkdkd
LAVINIA__ HurremSultan abiye gibi değil de daha sade bişey istiyordum dolapdan da bakıyorum zaten ama bir at bakayım
LAVINIA__ superisi_ HurremSultan şöyle bir elbise beğeniyorum uzun zamanlardır hep de giymek istedim ama nasip olmadı modası geçti artık dedi bir kaç kişi sinir oldum hevesim kaçtı 😂😂 altına ayakkabımı bile ayarlamıştım yaa https://mutluresim.com/images/2023/11/25/nfal2C.png. Çok güzel bu olsun falan deyin de ikna olup alıyım ya 😂😂 öyle bişey istiyorum bende
superisi_ LAVINIA__ Kevserbahadır sayfasına bak derim elbiseler com hos. Ve cok abartı degil. O takımlardan alacaksan instagramda yine fatoş butik var cok hos
LAVINIA__ superisi_ aslında evet güzel şeyler var. Ben ceket falan giymeyi çok severim acaba diyorum yine öyle bir takım falan mı alsam ceketli gibi ya
LAVINIA__ HurremSultan ben giyiyorum valla ne yalan söyleyim çok da değil ama böyle saten siyah bişey istiyorum işte
LAVINIA__ HurremSultan valla bende bakmışsın o siyahı almışım 😂😂 işte beden sıkıntı doğumdan önce 36 ydık şimdi biraz zorluyoruz gibi bilemiyorum ki 😂😂 bir kaç elbise deneyip beden bakmak lazım