Merhaba kizlar.Ben sevgilimle sevisdikde onun orqani benimkiyle temasta oldu ama iceri gecmedi.Cok azicik oturuken aciyordu ilk.1 2 saat sora aci gecti.Kanama da olmadi.Sizce bakireliyim bozulmusmudur??
Kizlar lutfen bakin😐😐
- Düzenlendi
angell için rahat olsun bozulmamistir
Bozulması için baya bir girmesi lazim
angell rica ederim cnm
angell niye kan geliyor ben onu anlamadım sürtünmeyle kan gelmez normalde kanama yapmaz çünkü sürtünmek içine de girmemiş garip
angell pardon ben kan geldi diye okudum.
Bozulmasa ne olacak o duruma geldikten sonra senin bekaretinin ne anlamı olmuş oluyor ki kardeşim kendinize bunu yapmayın ya gerçekten anlamıyorum.
Olivetti ben de onu merak ettim sürtünmeyle acı olmaz ki
Ezelinur gercekten bir birimizi cok seviyoruz.Normalde opusur sevisiriz ama bu kez dayanamayip boyle yaptik🙁Ben zaten yaptiktan sonra jorktum bekaretim bozulmusmudur diye sevgilim merak etme bozulmamistir derine gitmedim diyodu ama ben yine de endiseliydim.Gercekteb boyle bir sey yapacak biri degilim.Dugunde omce birlikte olmaya karsi gelen biriydim.Ama bilmiyorum dayanamadik bian.Sevgilime guvenmesem ilerde bi geleceyimiz oldugunu bilmesem boyle bir sey ne hic opusmezdim.Bakirelik hassas konu o yuzden tedirgin oldum🙁
Yanlis mi yaptim acaba😕Lutfen kizlar bi sey soyleyin😕😕
angell ben bu konulara fazla takıgım öyle düşünme tmaam söyledik bizde bozulmamış öyle kolay bozulmaz. Ama sende bu kadar kafama takma kimse sütten çıkmış ak kaşık degil birileri canını sıkacak seni yargılayacag laf söyledi die kendini suçlama olan olmuş. İnsanlık hali. Bakireliye bu kadam önem vermeye de gerek yok. Kendini kasma sevdigin güvendigin insan ve onunla yapşımsın yoldan geçen biriyle deyil ki. Takılma bu kadar olur öyle şeyler. Suçlama kendini. Nasıl istiyorsan ne hiss ediyorsan öyle yaşa.