kizsidikaa Rouge ay tarifim yok genelde İnternetten bakıp yaparım bu tür şeyleri hamburger de favorimdir ıslak hamburger denemek istiyorum son zamanlarda ama sever miyim sevmez miyim bilmiyorum nasıl yiyen bilen?? El atın dkdkd
Rouge HurremSultan aayy soya haric bende öyle yaptım tatlı ekşi sos falan da koymustum ekstra kattıgım seyler vardı yukardaki ekmek tarifiyle yaptım bak yok böyle bisey🤤🤤
Rouge belladonna yaptım varya köz biber önerisinide denedim o hic sevmediğim ayferimde yaptım soslar koydum peyniri bastım 2 cesit karamelize soğan falan yanına da patates inanılmaz oldu bir gömdük bir gömdük sulu suluydu cook iyiydi üstüne bir güzel de uyuruz😂
Rouge etoile sen bana komsu ol seninle olmak isterdim harbiden ama sen bize gel bizim manzara evin konumu da cok iyi😂
Rouge arimbalimpetegim bak bunu da yapabilirdim gerci baska zaman böyle denerim ben köfte ekmek hepsini kendim yaptım aslında evde bahsettigin tavuklarda vardı 🤤🤤
Rouge ayipolmasinama aaaaa bunu şimdi görmem gorsel olarak da cok iyiydi ya haftaya gene yapıp atsam gec mi kalırım akıma 🥲
belladonna HurremSultan sende bütün hünerlerini, marifetlerini sergiledin beni acıktırdın, vicdanımla baş başa bıraktın 😀😀
HurremSultan belladonna şşş arada hepimiz ödülü hakedeizzz arada yemekten birşey olmaz ye kizzz sefan olsunn✨🤭🤍