ayipolmasinama HurremSultan bi ben görmemişim zaten asdgjdjsk hepiniz birbirinizle kanka olmuşsunuz ben hersey ortada dönüyor hep birlikte eğleniyoruz sanıyordum ahahahaha 😅
HurremSultan ayipolmasinama dkdkdk ortaya da attım da googlede kalıyor diye kaldirdim😂😂🧡 o kadar ortaya dokmeye gerek yokmuş dkd
bitterdelisi24 ayipolmasinama ben görmem gerekenleri gördüm ama merak ettiklerimde çok var :))) @Cicekliperde @MedavikPastam @aykirikadin @Medusa @Rouge sizi görenler varmı :)
belladonna ayipolmasinama bende görmedim canım birde yalvardım o kadar @HurremSultan ne olur bende o şanslı kişilerden olmak istiyorum diye ama beni ti’ye almadı…
Medusa Sokaklambasi Yalnız söylemeseniz bile hala forumu kullanıyorsa o kişi, zaten anlayacak bu yazdığınızdan da bunu. Kendinden bahsedildiğini bilecek sonuçta ve bunu kimin ortaya çıkardığı hakkında da tahmin yürütebilir basit şekilde
Sokaklambasi Medusa Balım cok spesifik bisey soylemedim birsuru ihtimal dahilinde herkes yapmis olabilir verdigim bilgilere gore. Yoksa ben de soylemezdim zaten. Sen diyebilirsin bana🌸
Medusa bitterdelisi24 Kız ben kimseyi görmedim kimse de beni görmedi jdjdjdj Kimseye güven kalmamış zaten ayol neler dönmüş haberimiz yok kfkfkkf
Rouge bitterdelisi24 beni görenler var buralar güvenliyken atıyorduk anlastıgımız kişilere olaylar olunca kestim
Rouge bitterdelisi24 evet biliyorsunuz o kadar yorum oldu ki benim etiketlerim bile kayboldu gorurse gelir😂
Rouge @Sokaklambasi söyleyememeni anlıyorum benimle ilgili konuya rağmen ben söylemiyorum bu olay büyür ama lütfen bu kişinin ben olmadıgımı kamuya söylersen sevinirim cünkü ben degilim son zamanlarda iki üç kişi bana foto attı inan unuttum bile ama benden süphe etmesinler bos yere 😂🙏
Rouge HurremSultan güvendiler attılar ya durduk yere degilde biri öneri almak için attı digeri de güzel kalpli biri sıcak kanlı tanısma amaclı o yüzden ama ben atamadım
Rouge Kızlar etiketlerin hepsine tıklayamıyorum yorumlarında hepsinü okumaya çalışıyorum ama beni sayfa sona getiriyor tekrar etiketini gormediklerim cevap vermiyorum sanmasın lütfen yorumlar cok olmuyor sorun var galiba