Rouge bitterdelisi24 evet biliyorsunuz o kadar yorum oldu ki benim etiketlerim bile kayboldu gorurse gelir😂
Medusa bitterdelisi24 Kız ben kimseyi görmedim kimse de beni görmedi jdjdjdj Kimseye güven kalmamış zaten ayol neler dönmüş haberimiz yok kfkfkkf
Rouge bitterdelisi24 beni görenler var buralar güvenliyken atıyorduk anlastıgımız kişilere olaylar olunca kestim
Rouge @Sokaklambasi söyleyememeni anlıyorum benimle ilgili konuya rağmen ben söylemiyorum bu olay büyür ama lütfen bu kişinin ben olmadıgımı kamuya söylersen sevinirim cünkü ben degilim son zamanlarda iki üç kişi bana foto attı inan unuttum bile ama benden süphe etmesinler bos yere 😂🙏
Rouge HurremSultan güvendiler attılar ya durduk yere degilde biri öneri almak için attı digeri de güzel kalpli biri sıcak kanlı tanısma amaclı o yüzden ama ben atamadım
Rouge Kızlar etiketlerin hepsine tıklayamıyorum yorumlarında hepsinü okumaya çalışıyorum ama beni sayfa sona getiriyor tekrar etiketini gormediklerim cevap vermiyorum sanmasın lütfen yorumlar cok olmuyor sorun var galiba
HurremSultan Rouge kız.ne bilim korkusuz korkak derler ya o benim😁😁 başıma bir iş gelir diye hem çok korkuyorum hemde böyle safliklarim oluyor arada dkdkdkdkd
Rouge bitterdelisi24 belki parça parca atarım birgün o sey gelirse 😂aslında parca parca hayatımdan evden falan da atıcaktım ama o kadar olay oluyor ki sizde biliyorsunuz birde o enerji lazım o zaman olur tam atmam da
bitterdelisi24 Rouge biri vardı adını hatırlamıyorum da kendi diye baskaasını atmıştı z raporuna olivettie falan o olaydan sonra mı güvenin sarsıldı
bitterdelisi24 Rouge ne güzel olur mesela yılbaşı geliyo herkes süslediği ağacı atsa evinden kareler falan ama dediğini gibi ortam pek müsait değil :)