Rouge Kızlar etiketlerin hepsine tıklayamıyorum yorumlarında hepsinü okumaya çalışıyorum ama beni sayfa sona getiriyor tekrar etiketini gormediklerim cevap vermiyorum sanmasın lütfen yorumlar cok olmuyor sorun var galiba
Rouge HurremSultan güvendiler attılar ya durduk yere degilde biri öneri almak için attı digeri de güzel kalpli biri sıcak kanlı tanısma amaclı o yüzden ama ben atamadım
HurremSultan Rouge kız.ne bilim korkusuz korkak derler ya o benim😁😁 başıma bir iş gelir diye hem çok korkuyorum hemde böyle safliklarim oluyor arada dkdkdkdkd
Rouge bitterdelisi24 belki parça parca atarım birgün o sey gelirse 😂aslında parca parca hayatımdan evden falan da atıcaktım ama o kadar olay oluyor ki sizde biliyorsunuz birde o enerji lazım o zaman olur tam atmam da
bitterdelisi24 Rouge biri vardı adını hatırlamıyorum da kendi diye baskaasını atmıştı z raporuna olivettie falan o olaydan sonra mı güvenin sarsıldı
bitterdelisi24 Rouge ne güzel olur mesela yılbaşı geliyo herkes süslediği ağacı atsa evinden kareler falan ama dediğini gibi ortam pek müsait değil :)
Rouge bitterdelisi24 bak mesela gecen sene miydi yapmıstım bunu hatta elimi oje için takı için kac kere atmıstım falam sonra neler yaptılar bir daha atmadım agac attık diye ne müslüman olmadıgımız kalmıstı ne bisey neler denmişti
bitterdelisi24 Rouge z raporu da ondan sonra cekıldı soğudu burdan. ama özelden konuştuğun insana da konduramıyosunn biri atmıştı bide ifşalamıştı şaka gibiydi ya
bitterdelisi24 Rouge evet hatırlıyorum niçe falanda atmıştı ozamanlar çok güzeldi ya akrep niçe olivetti z raporu hiçbiri yok baksana .. olivetti konuşuyormusun napıyo acaba
Rouge bitterdelisi24 ama zraporu onunla baya yakındı haklı kadın bak bende onu cok severdim ama yorumlasırdık ozelde de ayda bir eger bir bilgi alma konusu olursa falan konusurduk yinede en yakın ben ve zraporuydu o yüzden biz etkilenmiitik
Rouge bitterdelisi24 hic konuşmuyorum benimde aklıma geliyor merak ediyorum acıkcası ama konuşmadım akrep en son geliyorum demişti ya neden tekrar gitti acaba