• Muhabbet
  • Forumdan biri için isim söylemeden itiraf yap😜

her bırınde bu ben miyim dedim benim dedikodu mu ettınız mi kız varmıyım aklında acık acık soyleyın valla kızmıcam 😇

Rouge zaman ilerledikçe güven duygusu azaldı Ardle peride de nasibini aldı 😁

Copper evet sanki herkes onun üzerine oynuyor gibi düşünüyordu ama yanlış düşünüyordu

Kız ne cok konuşmuşsunuz siz uyumadınız mı😁😁

Copper Bence psikolojik olarak da bir şeyler vardı. Normal değildi

belladonna o kesin canım. Bazen post açıp sacma sapan bisey icin fikir istiyordu, haliyle yorumlar geliyor ve o yorumda dahi kendi dusuncesini bastırıp karsisindakine dalga gecer gibi cevap veriyordu. E madem senin dusuncen sabit belli ne baskasindan fikir istiyorsun.

Copper Maalesef o kadar çok sabit fikirli insanlar var ki haksız olduklarını bilince çirkinleşmeler başlıyor

111fff111 biri var kekiline kekiline vurup kocasına söylüyor hahsjahhahahshshhshs unutamıyorum şakahdjsjs biri var en iyi seks hayatı cinsellik oydaymış gibi davranıyor yok 7 kez boşaldı kocam yok 7/24 üst üsteyiz sıkıldım direkt engelledim zaten alakasız postta bile kocanızla cinsellik nasıl yazıyor 🤮🤮

Yarısına kadar okuyabildim anca. İnşallah benden bahseden olmamıştır 😂 yalancı var felan demiş birisi. Married olayindan sonra bende kimseye güvenmiyorum burda. Sevdiğim bir kac kisi var sadece ama bazen aklima takiliyor acaba mi diyorum. Herkesi kendim gibi sanıyorum. Ben saf kendi adımla kayıt oldum ,o derece içim dışım bir saf 🤣 kimseyle özelden konuşmam bile. Sadece bazen birileri özelden yazıyor seni cok merak ediyorum diye. Foto isteyenler oluyor ama atmıyorum.
          Bugün tüm yorumları okuyacam inşallah ,cok merak ettim bak 😂

belladonna hahaha nasip 😅 bu posttan sonra kimse kimseye fotomoto göndermesin artık 😂 private takılsın herkes ✌🏻