bitterdelisi24 Medusa yaaaa 🥹🥹🥹 bende o takıntı var ya konuştuğum kişi nasıl merak ediyorum:) gözümde canlandrıyorm :) Seni de kızıl:)))) saçlı beyaz tenli zayıf biri olarak düşünüyorum
HurremSultan sirinhatun-18 attım ama sonuçta dkdk sadece önce atın yani bende sizi bir goremm😁😁 sonra atıyorum yani öyle çok tanınacak biri değilim dkdk
sirinhatun-18 HurremSultan öyle demeggg benim oturduğum yerde adın eksik olmuyor ünlüsün sen ya dcnıxndsjd
sirinhatun-18 HurremSultan hadi ben gidirem evimi b@k götürüyor temizlemem lazım daha kaynanama gidiicem 😂
Sokaklambasi etoile Hak veriyorum aslinda ben de ilk duydugumda cok sinirlenmistim. Ama yapicak bisey yok dikkat edicez zaten akilli kadinlariz hepimiz uyanmak icin birinin bizi hafif durtmesi yeter😂
Sokaklambasi belladonna gehsjsks sabah 6 da uyudum ve bugun izin gunumdu 3 saatlik uykuya gezicem simdi yaktiniz beni 🤣
belladonna Sokaklambasi tatil günün şenlendi 😁 sen yine tatildesin ben işteyim ve nasıl uyuduğumu bilemedim ahaha
Medusa bitterdelisi24 Saçım tam kızıl değil bakır rengiydi ama doğala dönmeye çalışıyorum artık. İnşallah gidecek kurtulucam bi gün ve bi daha boyatmıcamdjdjjdkd zayıf sayılırım doğumdan kaşan göbüşüm var biraz o kadar jdjdjdj
belladonna HurremSultan Senin buralarda sözün geçiyor Hürrem. Naime hanıma yaz benim hesabımı düzeltsin 😁 bende profil yapmak istiyorum buraları galeriye çevirmek istiyorum ahahahab
HurremSultan belladonna kız sözün geçiyor ne dkdkd sanki benim uygulamam😂😂 ben adımı değiştirmek için kaç ay yalvardım haberin varmi senin😂😂😂
Sokaklambasi belladonna oyy seninki daha kotu kabul 🥹 ben calismiyorum ya izin gunum diyince calisiyomusum gibi oldu. Yani evden izin günüm cocuklar babada🤣 hicbisey yapasim yok o kafeden kalkip bu kafeye oturup gidicem gelene kahve ismarlarim