xyzem etoile hayr ya ben zaten kimsenin adını nickini aklımda tutamam postlarıma kim yazdı onu da bilmiyorum ki cevabım varsa yazarım yoksa ya Porto görmemişimdir yada bilgi sahibi değilimdir burda kimsenin de aklına kalmamışımdır sadece çok kirlenmiş ondan öyle dedim ben
belladonna etoile kız post açmadı ki açsın yazacağım ama bu ara hemen açmalı haftaya bu kadar aktif olamam 😁 amaaa ben yine takip edeceğim onu kafaya koydum
HurremSultan Rouge dkdkdk neyse boşver arada yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor kaoslar😂 sen bimden aldığın makseyi yap boşver 😂😂😂😂💕
Etipetito HurremSultan vala anlat çok isterim işaretleye işaretliye göster hemde 😂 Eminim öğrendikten sonra bu kadar kolaymıydı dicem ama şuan için maalesef:(
kargobant superisi_ evet hatırladım Hürrem e tesettürü ile ilgili boş boş konuştu o kadın mı ruh hastası😃
Sedaa superisi_ ya eskiler bunu bilir. Yeni bir şey değil yani. Neredeyse 2 sene olmuştur heralde. Senelerdir yalanlariyla burdaki herkesi ayakta uyutmuş biri, sonradan herşeyin yalan oldugunu ögrendik hatta Ardle cok yakindı onunla. Kız şoka uğradı.