belladonna 2024 de çoğu kadın araba istiyor sanırım 🙈 almayın neyiniz var, neyiniz yok yiyip bitiriyor borç batağına sürüklüyor ahahaha

Bilmeyen için öyle ama işini bilene para bile kazandırıyor 😁 eşim sürekli araba modeli degiştiriyor, sürekli alım satım yapıyor ve baya kâr etti, kardeşimin eşi de araba alım satım yapıyor, o da baya kâr ediyor. Ben 6 sene oldu ehliyet alalı, çok güzel bence araba sürmek, her kadın araba sürmeyi bilmeli bence, kimseye muhtac olmamalı ☺️

Sedaa Hepsi birbirinden güzel, kıymetli hedefler inşallah sırayla istediğin gibi olur 😊 amaaaaa en çokta Ataman olsun. Emeklerinin karşılığını aldığın bir yıl olsun. Anne olduktan sonra hedeflerin %90ı hep çocuklarımız üzerine oluyor iyi ki de öyle oluyo 🙏🏻

Sedaa benimde kuzenim alım satım işini 2. Bir iş olarak yapıyor ve söylediğine göre kârı iyiymiş çok memnun bu durumdan 😁 Ben alalı da 12 sene olmuş ya şaka gibi şimdi düşündüm de daha dün gibiydi 🙈 kesinlikle öyle her kadın araba kullanmayı bilmeli, aktif olarak sürebilmeli keşke herkesin imkanı olsa da herkes aktif olarak kullanabilse

sekerlikiz 1-3-5 i ne yap et mutlaka gerçekleştir. Diğer ikisi de önemli ama saydıklarım çok güzel şeyler 😊 Dikiş dikmek tam bir yetenek işi ve benim tek yapabildiğim düğme ve yırtık dikmek bu kadar 🙈 Ne güzel böyle el becerinin olması

belladonna 2023 nasıl geçti anlamadım yenidiğan oğlumla ve 2 yaşındaki oglumla beraber acı tatlı gecti gitti…2024 hedeflerime gelince 50 kilo olmak 1. Sırada tabiki😇 kitap okuma alışkanlığı kazanmak istiyorum ve sporu yaşam tarzı haline getirmek istiyorum sağlıklı veslenmekte cabası…bakalım hayırlısıyla 🥳♥️

belladonna Denize fln girmiyorum tesettürlüyüm haha ama yazlık efil efil güzel elbiselerde güzel görünmeyi düşünebilirim😁😁

1eylul gerçekten taktir ediyorum çok önemli çok güzel bir karar aslında kendini hazır hissetmen de güzel valla helal olsun. İnşallah kalbinden geçtiği gibi olur da sağlıkla kucağına alırsın 😊

sefatime ben de 19 aylık otur deyince çıldıran sürekli gezen bir prensese sahibim 😁

belladonna üç yaşında bebeğim ve ben aslında düşünmüyordum kendisi söylemeye başladı.Arkadaşımın bebeği oldu ‘anne bizim de bebeğimiz olsun’ diyor hep.
                Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım,amin inşallah ❤️