bitterdelisi24 Bir gün birisi bir gün birisi 😁 offf çok havalısın ahahahah Pozitiftik bitkiler üzerinde bile o kadar etkili ki insanlar üzerinde daha net. Ben de bu şekilde düşünüyorum. Ama biz alışmışız pozitifi negatife çevirmeye evren de işini tam anlamıyla yapamıyor 😁 Tabi buna yaşanılan şeyler sebep oluyor da o da ayrı bir konu
2024 HEDEFLERİNİZ 🎯
sirinhatun-18 Hayıııııııırrr böyle düşünme. 2024 e hedeflerle başla yaz bir kağıda gözünün önüne koy
belladonna evet bak çiçekle konuşmadım sadexe su verdim soldu gitti… sevdıgm konuştuğum çiçekte ne güzel açtı :( çiçeği kuruttum resmen 😀
bitterdelisi24 Bende kurutmuştum da oradan biliyorum annem ne yaptıysa kendine getirememişti 😁😁
belladonna hedefim şuan belli oldu para para para 💰 😂
sirinhatun-18 çok mantıklı 😁😁😁
belladonna makasla kestim ben bugün…. bastan başlayacağız .: gönlünü alacağım 🙌😀
belladonna öyle valla canım her sene güzel gelsin diyoruz hep bi felaket bi kötülük ne desek boş Allah sağlık versin gerisi hallolur insallah dediğin gibiii
bitterdelisi24 benimki kökten gitmiş 🙈 ben yapamadım, kurtaramadım sen vadi kurtar 😁
belladonna 2023 ’ü kusmakla geçirdiğim onun dısında hıc bısey yok. 2024 ’te ki hedefim
1-Ehliyet almak
2-Kilo vermek
3-Liseyi bitirmek (son senem) 🤗
4-Evde bi kaç tadilat işi var onu yaptırmak 😂EN BÜYÜK HAYALİMİ YAZIYORUM KIZLAR
5-Dikiş dikiyorum bi butık açıp işimi büyütmek
belladonna herkesin bir hedefi vardır tabi, benimde bir çok hedefim vardı, çoğunu gerçekleştirdim, sadece biri hala olmadı, atanamadim 🥲 ama bu sene şunu daha cok anladım, her şeyin başı sağlık, sağlık olmayinca insan hic bir şey yapamiyor.
🌟Öncelikle 2024 hedefim hem kendi sağlığıma hem de ailemin eşimin cocuklarimin sağlığına daha cok dikkat edicem.
🌟 kpss sınavina tekrar hazırlanıp girmek istiyorum.
🌟 ailemle gezmediğimiz 2 şehir hedefledim şuanlık, oralara gidip gezmek istiyoruz eşimle, eşimde cok istiyor. 😁☺️
🌟 oğlum seneye anaokuluna başlayacak, artık daha çok etkinlik yapıp okul hayatına adım atacağız. 🧑🏻🏫
🌟 Okumak istediğim bir kac kitap var, onları alıp okuyacagım.
🌟 Oğlumu yüzme kursuna yazdirmak istiyorum ama oğlum istemiyor, belki iki cocugumu da yüzme kursuna yazdırırım.
🌟 çok az bir fazlalığım var 3-4 kg kadar, onlari da verebilirsem ne mutlu bana ama cokta kafaya takmiyorum, cünkü eşim çok beğeniyor böyle 😁 ideal formumu korumaya çalışcam yine de.
🌟ve cocuklarimizin gelecegi icin birikim yapmaya devam etmek, temeli atılmış yazlık evimizi inşallah bu sene bitirebiliriz 😂 Şimdilik bu kadar.
belladonna 2024 de çoğu kadın araba istiyor sanırım 🙈 almayın neyiniz var, neyiniz yok yiyip bitiriyor borç batağına sürüklüyor ahahaha
Bilmeyen için öyle ama işini bilene para bile kazandırıyor 😁 eşim sürekli araba modeli degiştiriyor, sürekli alım satım yapıyor ve baya kâr etti, kardeşimin eşi de araba alım satım yapıyor, o da baya kâr ediyor. Ben 6 sene oldu ehliyet alalı, çok güzel bence araba sürmek, her kadın araba sürmeyi bilmeli bence, kimseye muhtac olmamalı ☺️
Sedaa Hepsi birbirinden güzel, kıymetli hedefler inşallah sırayla istediğin gibi olur 😊 amaaaaa en çokta Ataman olsun. Emeklerinin karşılığını aldığın bir yıl olsun. Anne olduktan sonra hedeflerin %90ı hep çocuklarımız üzerine oluyor iyi ki de öyle oluyo 🙏🏻
Sedaa benimde kuzenim alım satım işini 2. Bir iş olarak yapıyor ve söylediğine göre kârı iyiymiş çok memnun bu durumdan 😁 Ben alalı da 12 sene olmuş ya şaka gibi şimdi düşündüm de daha dün gibiydi 🙈 kesinlikle öyle her kadın araba kullanmayı bilmeli, aktif olarak sürebilmeli keşke herkesin imkanı olsa da herkes aktif olarak kullanabilse
Etipetito Tam hedeflemenin zamanı işte 😁 yaz aylarını düşün tatili denizi düşün ahahahah
sekerlikiz 1-3-5 i ne yap et mutlaka gerçekleştir. Diğer ikisi de önemli ama saydıklarım çok güzel şeyler 😊 Dikiş dikmek tam bir yetenek işi ve benim tek yapabildiğim düğme ve yırtık dikmek bu kadar 🙈 Ne güzel böyle el becerinin olması
belladonna 2023 nasıl geçti anlamadım yenidiğan oğlumla ve 2 yaşındaki oglumla beraber acı tatlı gecti gitti…2024 hedeflerime gelince 50 kilo olmak 1. Sırada tabiki😇 kitap okuma alışkanlığı kazanmak istiyorum ve sporu yaşam tarzı haline getirmek istiyorum sağlıklı veslenmekte cabası…bakalım hayırlısıyla 🥳♥️
belladonna Denize fln girmiyorum tesettürlüyüm haha ama yazlık efil efil güzel elbiselerde güzel görünmeyi düşünebilirim😁😁