bitterdelisi24 Bir gün birisi bir gün birisi 😁 offf çok havalısın ahahahah Pozitiftik bitkiler üzerinde bile o kadar etkili ki insanlar üzerinde daha net. Ben de bu şekilde düşünüyorum. Ama biz alışmışız pozitifi negatife çevirmeye evren de işini tam anlamıyla yapamıyor 😁 Tabi buna yaşanılan şeyler sebep oluyor da o da ayrı bir konu

belladonna evet bak çiçekle konuşmadım sadexe su verdim soldu gitti… sevdıgm konuştuğum çiçekte ne güzel açtı :( çiçeği kuruttum resmen 😀

belladonna öyle valla canım her sene güzel gelsin diyoruz hep bi felaket bi kötülük ne desek boş Allah sağlık versin gerisi hallolur insallah dediğin gibiii

belladonna 2023 ’ü kusmakla geçirdiğim onun dısında hıc bısey yok. 2024 ’te ki hedefim
      1-Ehliyet almak
      2-Kilo vermek
      3-Liseyi bitirmek (son senem) 🤗
      4-Evde bi kaç tadilat işi var onu yaptırmak 😂EN BÜYÜK HAYALİMİ YAZIYORUM KIZLAR
      5-Dikiş dikiyorum bi butık açıp işimi büyütmek

belladonna herkesin bir hedefi vardır tabi, benimde bir çok hedefim vardı, çoğunu gerçekleştirdim, sadece biri hala olmadı, atanamadim 🥲 ama bu sene şunu daha cok anladım, her şeyin başı sağlık, sağlık olmayinca insan hic bir şey yapamiyor.
        🌟Öncelikle 2024 hedefim hem kendi sağlığıma hem de ailemin eşimin cocuklarimin sağlığına daha cok dikkat edicem.
        🌟 kpss sınavina tekrar hazırlanıp girmek istiyorum.
        🌟 ailemle gezmediğimiz 2 şehir hedefledim şuanlık, oralara gidip gezmek istiyoruz eşimle, eşimde cok istiyor. 😁☺️
        🌟 oğlum seneye anaokuluna başlayacak, artık daha çok etkinlik yapıp okul hayatına adım atacağız. 🧑🏻‍🏫
        🌟 Okumak istediğim bir kac kitap var, onları alıp okuyacagım.
        🌟 Oğlumu yüzme kursuna yazdirmak istiyorum ama oğlum istemiyor, belki iki cocugumu da yüzme kursuna yazdırırım.
        🌟 çok az bir fazlalığım var 3-4 kg kadar, onlari da verebilirsem ne mutlu bana ama cokta kafaya takmiyorum, cünkü eşim çok beğeniyor böyle 😁 ideal formumu korumaya çalışcam yine de.
        🌟ve cocuklarimizin gelecegi icin birikim yapmaya devam etmek, temeli atılmış yazlık evimizi inşallah bu sene bitirebiliriz 😂 Şimdilik bu kadar.

belladonna 2024 de çoğu kadın araba istiyor sanırım 🙈 almayın neyiniz var, neyiniz yok yiyip bitiriyor borç batağına sürüklüyor ahahaha

Bilmeyen için öyle ama işini bilene para bile kazandırıyor 😁 eşim sürekli araba modeli degiştiriyor, sürekli alım satım yapıyor ve baya kâr etti, kardeşimin eşi de araba alım satım yapıyor, o da baya kâr ediyor. Ben 6 sene oldu ehliyet alalı, çok güzel bence araba sürmek, her kadın araba sürmeyi bilmeli bence, kimseye muhtac olmamalı ☺️

Sedaa Hepsi birbirinden güzel, kıymetli hedefler inşallah sırayla istediğin gibi olur 😊 amaaaaa en çokta Ataman olsun. Emeklerinin karşılığını aldığın bir yıl olsun. Anne olduktan sonra hedeflerin %90ı hep çocuklarımız üzerine oluyor iyi ki de öyle oluyo 🙏🏻

Sedaa benimde kuzenim alım satım işini 2. Bir iş olarak yapıyor ve söylediğine göre kârı iyiymiş çok memnun bu durumdan 😁 Ben alalı da 12 sene olmuş ya şaka gibi şimdi düşündüm de daha dün gibiydi 🙈 kesinlikle öyle her kadın araba kullanmayı bilmeli, aktif olarak sürebilmeli keşke herkesin imkanı olsa da herkes aktif olarak kullanabilse

sekerlikiz 1-3-5 i ne yap et mutlaka gerçekleştir. Diğer ikisi de önemli ama saydıklarım çok güzel şeyler 😊 Dikiş dikmek tam bir yetenek işi ve benim tek yapabildiğim düğme ve yırtık dikmek bu kadar 🙈 Ne güzel böyle el becerinin olması

belladonna 2023 nasıl geçti anlamadım yenidiğan oğlumla ve 2 yaşındaki oglumla beraber acı tatlı gecti gitti…2024 hedeflerime gelince 50 kilo olmak 1. Sırada tabiki😇 kitap okuma alışkanlığı kazanmak istiyorum ve sporu yaşam tarzı haline getirmek istiyorum sağlıklı veslenmekte cabası…bakalım hayırlısıyla 🥳♥️

belladonna Denize fln girmiyorum tesettürlüyüm haha ama yazlık efil efil güzel elbiselerde güzel görünmeyi düşünebilirim😁😁